0   19
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

5 saker som jag tycker väldigt mycket om

5 saker som jag tycker väldigt mycket om. Yungblud nya album weird.

Yungblud – Wierd!

Yungblud släppte sitt nya album den 4 December och sen dess så har det gått på repeat här hemma. Det hela började med att min sambo började lyssna på Machine Gun Kellys nya album och gjorde en lista med låtar som han tycker om. En av dom var Think I’m Okay. I den låten gör han ett collab med Yungblud och jag blev kär! Hans röst är magisk och hade jag varit 15 år gammal och tillbaka i min emo bubbla så hade jag förmodligen varit så kär i honom. Utöver hans röst så älskar jag det han står för. Majoriteten av de nya låtarna på albumet är låtar han har skrivit om sina fans. Min favorit låt Teresa handlar om ett fan vars pojkvän dött.

As long as I watch over you
You don’t need to run
As long as I watch over you
We don’t need to say we’re dead

Sen älskar jag även Cotton Candy, Strawberry Lipstick, Mars, Love Song, God save me but don’t drown me out, Weird!, It´s quit in Beverly Hills och The freak show. Hade förmodligen varit enklare om jag sagt vilka låtar jag inte tycker om. Låten Mars skrev han om en tjej som var född kille men som visste att hon inte var en kille. Hon hade försökt förklara detta för hennes föräldrar men de förstod inte/ville inte lyssna. Så hon tog med sina föräldrar till en Yungblud konsert där de kunde se att det fanns fler personer som deras dotter. Där och då insåg föräldrarna att deras son egentligen alltid hade varit deras dotter och valde att acceptera henne.

Every morning she would wake up with another plan
Yeah, her Mum and Dad, they couldn’t understand
Why she couldn’t turn it off, become a better man
All this therapy
Eats away gently at the side of her mind that she never had
Yeah, this story told too many times, it makes me sad

Tänk att få höra att du är anledningen till varför någons föräldrar accepterar en för den man är. Att man tack vare dig vågar vara sig själv. Det måste vara en helt obeskrivlig känsla. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på Yungbluds nya album. Musiken kanske inte faller alla i smaken men texterna är så relavanta.

Spöktimmen

Som alltid så är jag 10 år efter men jag ÄLSKAR denna podden! Jenny och Linn är helt fantastiska när det kommer till att berätta historier. Man dras verkligen in i varje ord som de säger. I början trodde jag det var en podd som handlade om spökhistorier. Och i vissa avsnitt så förekommer väl detta men de pratar också om så viktiga ämnen som mäns våld mot kvinnor. Om ni inte redan lyssnar på dom så tycker jag verkligen att ni ska ge podden en chans.

5 saker som jag tycker väldigt mycket om. Facebookgrupper Crazy plant parents.

Facebookgrupper

Facebook är kanske en generationsfråga men jag älskar facebookgrupper. Jag är med i en massa och jag kan försvinna in i dom i timmar! Tycker det är fascinerande att läsa om andras liv och hur de gör med matkostnader, ekonomi, problem osv. Jag skapade nyligen en egen växtgrupp och vi har en så himla mysig stämning där. Nu under jul så kommer jag vara extra aktiv i gruppen för dom som behöver någon att prata med. Ni är varmt välkomna att bli medlemmar. Du har väl inte missat min senaste växtvideo?

5 saker som jag tycker väldigt mycket om. Egologisk, vegansk, handgjorda svenskproducerade tvålar.

Egologisk, vegansk, handgjorda svenskproducerade tvålar

Jag vet att det låter för bra för att vara sant, men det är sant! Jag har blivit kär i mina tvålar från Grevinnans Rum. Trodde aldrig att jag skulle bli så förälskad i tvålar. Men när de som sagt är ekologiska, veganska och handgjorda i Sverige så kan man inget annat än att bli glad. Jag har bara testat tre dofter men kommer absolut att testa fler. Om ni hittar någon som ni tycker om så får ni gärna tipsa mig.

Virgin River

Tredje säsongen är här och jag älskar denna serien! Den är väldigt långt ifrån vad jag normalt ser. Vilket betyder att detta är en drama serie som inte innehåller något övernaturligt. Men den är så jäkla bra! Har ni inte sett den så se den! Den finns på Netflix.

Dela

4 Kommentarer

  1. 15 december, 2020 / 21:45

    Så härliga saker du tycker väldigt mycket om. det var en roligt inlägg att läsa! 🙂 Och åh ja, Virgin River, älskar den serien jag med! 😀

  2. 17 december, 2020 / 20:29

    Men så kul att få läsa! Hoppas du får en trevlig torsdags kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.