6   33
16   33
4   28
0   29
0   24
0   17
4   36
0   26

40% rabatt på allt + fler kampanjer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rollneck Pullover / Track TopSweatshirt / Lamma Pullover

Dessa fyra ser kanske inte så snygga ut bredvid varandra. Men detta är absolut något som jag skulle kunna ha här hemma i garderoben. Den första rosa skulle jag använda till vardags. De två i mitten också men de skulle mer vara för när jag är hemma samt ute och tränar. Den sista skulle vara något som jag använde vid fotograferingar. Som ni förmodligen har förstått så har jag två looks. När jag är hemma så går jag gärna klädd i träningskläder och är vi ute och ska fotografera osv så har jag gärna lite finare kläder om man nu kan kalla det så.

”Men nu tänkte jag berätta om alla kampanjerna som är aktiva”

40% rabatt på allt + fler kampanjer

Idag shoppade jag loss hos Gina Tricot då dom har en riktigt grym kampanj som ni inte får vissa! Handlar ni 2 plagg så får ni 20% rabatt. Handlar ni 3 plagg så får ni 30% rabatt och handlar ni 4 plagg så får ni hela 40% rabatt. Det är en väldigt generös rabatt och det gäller på hela sortimentet förutom Puma. Jag beställde hem fyra leggings (någon som är förvånad haha?) men jag behövde verkligen nya. Väljer ni att hämta ut i butik så slipper ni frakten eller om ni handlar för över 400 kronor. Hos Bikbok får ni 20% rabatt på en topp med koden Onetop20 och så får ni inte missa att ni just nu får 20% rabatt på sport mode.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta arbeta med alla inläggen som inte är seo godkända. Har 35 inlägg kvar men sen är jag äntligen klar. Tänk om man hade gjort rätt från första början va enkelt allt hade varit. Får vara glad att jag inte har kvar inläggen från mina gamla bloggportaler. Då hade jag aldrig fått bra rankningar på Google.

8 Kommentarer

 1. 29 augusti, 2018 / 21:25

  Ska prova och köpa lite kläder i större storlekar från vanliga affärer till min gravidkula 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   30 augusti, 2018 / 10:26

   Gör det! Man behöver inte köpa gravidkläder utan man kan bara gå upp i storlek på vanliga och sedan sälja dom 🙂

 2. 29 augusti, 2018 / 21:35

  Älskar tredje tröjan! Kram

 3. 30 augusti, 2018 / 09:40

  Får jag fråga vad du använder för program när du gör dina collage? Använde ett men som dom la ned, så jag behöver något nytt =) Kram fina <3

 4. 31 augusti, 2018 / 13:33

  Så himla mysiga stickade tröjor 🙂 Hoppas du får en fin helg med massa höstsol:) Kram Maria på Inredningsvis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.