77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

3 timmars brunch med tjejerna

Så igår var det dags igen. Jag och tjejerna möttes upp på Buddys där vi sedan blev kvar i 3 timmar. Är så glad och tacksam över att jag funnit Alexandra och Viktoria. Vi är alla så olika men det gör också att vi får så mycket av varandra. Viktoria hade även stora nyheter att berätta för oss och vi blev så himla glada för hennes skull. Jag älskar när det går bra för mina vänner. Blir så motiverad av deras framgång. Vår idé är att vi ska ses en gång i månaden men nu under December så kommer det nog bli lite svårt. Förhoppningsvis så kan vi få ihop det i slutet av månaden. Det hade varit väldigt mysigt att få höra hur deras jul har varit.

Och December är den mest hektiska månaden på hela året för mig. Det är första gången som jag ska kombinera mina sociala medier med ett jobb bredvid men jag hoppas att det kommer gå bra. Med rätt planering så borde allt klaffa. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på min julkalender som jag kommer ha här på bloggen i år. Den första advent kör vi igång! Det ska bli så roligt att kunna göra detta för er. Jag kommer köpa alla produkterna för egna pengar och stå för alla kostnader men det gör mig faktiskt inget. Jag känner bara att jag verkligen vill ge tillbaka till er för att ni har stöttat mig så mycket.

Dela

4 Kommentarer

 1. 25 november, 2019 / 21:08

  Åh så gott det ser ut och vad mysigt med tjejhäng! 🙂 Vad fint att du ska göra en julkalender som du bekostar själv, så kul 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2019 / 07:11

   Viktigt att ge tillbaka tycker jag 🙂

 2. 26 november, 2019 / 20:03

  men åh vad mysigt! älskar att ses så länge 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.