4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

25% rabatt på utvalda designer väskor


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Grå / Brun / Svart / Grå / Svart / Brun

Just nu får ni 25% rabatt på utvalda designer handväskor. Som ni ser så har jag snurrat in mig ordentligt på Rebecca Minkoff. Väldigt snygga väskor till bra priser. Har nog aldrig blivit kär i så många väskor från en och samma designer. Det finns hela 22 sidor fulla med väskor från olika designers så jag är säker på att ni kommer hitta åtminstone en som ni tycker om.
/
Right now you get 25% discount on selected designer handbags. As you can see I really like Rebecca Minkoff. So many beautiful bags for a good price. I have never fallen in love with so many bags from the same designer. There are 22 pages full with bags from different designers so I´m sure that you will find something that you like.

Och på tal om väskor! När jag vaknar upp idag så gjorde jag min vanliga morgonrutin och det är att dricka kaffe framför youtubeklipp. Eftersom att jag inte jobbar med youtube längre så är jag inte noga med att kolla mina notiser men som tur var får jag upp notiser även vid sidan av skärmen och då står det att Lydia Elise Millen har skickat ett hjärta till mig. Jag fattade ingenting men sen fick jag upp en ny notis där det stod CONGRATULATIONS och mitt hjärta stannade! Jag klickade mig in snabbt som fan och fann detta.
/
And speaking about bags! When I woke up today I did my morning rutine. Make coffee and drink it in front of youtube. Since I stopped working with youtube I don´t read all my messages but lucky for me they pop up on the side of the screen. First I saw that Lydia have sent me and heart. I did not understand a thing but they I got a new message saying CONGRATULATIONS and my heart just stopped! I have never been that fast on clicking on a comment.

Jag kan inte fatta att jag vann! Jag har vunnit en designer väska av Lydia! Lydia som varit en av mina största inspirationer under en så himla lång tid. Av nästan 1000 deltagare så vann jag! Den där känslan när man vet att man syns den betyder så enormt mycket. Det är exakt samma känsla som när Kenza skrivit brev till mig eller skickat iväg ett mail. Av alla tusentals människor som följer dom så vet dom att jag existerar och finns där ♥ Detta gjorde mig så enormt glad. Jag är fortfarande nyvaken medan jag skriver detta så jag hoppas inte att det är en dröm haha.
/
I can´t believe that I won! I have won a designer hand bag from Lydia! Lydia have been and are one of my biggest inspirations for a very long time. Of almost 1000 participants, I won! That feeling that you get when you know that they see you means so much. It´s the same feeling that I got when Kenza sent me a letter or an e-mail. Of all thousands of people who follow them, they know I exist and are there ♥ This made me so happy. I’m still just waking up while I’m writing this so I don´t hope it’s a dream haha.

34 Kommentarer

 1. 20 april, 2017 / 10:53

  Så snygga väskor, älskar den i mitten!

 2. 20 april, 2017 / 11:53

  Men wow så fina!

 3. 20 april, 2017 / 13:05

  OMG! Grattis! Åh, vad roligt för dig. Hoppas du vet att vi också känner samma sak när du svarar oss. Vilket du brukar göra så blir glad varje gång jag ser att du har svarat! <3
  xoxo

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2017 / 09:23

   Men va söt du är! Blev sjukt glad av att läsa detta 😀

 4. 20 april, 2017 / 13:41

  Sjukt snygga !

 5. 20 april, 2017 / 14:10

  Håller med, Rebecca Minkoffs väskor är så fina! 🙂 Och grattis till vinsten! Vad för väska vann du? 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2017 / 09:22

   Du kan se väskan i hennes video. Jag har aldrig hört talas om märket tidigare 😛

 6. 20 april, 2017 / 14:41

  Men åh vad kul, grattis tjejen!! 😀 Vill ha alla väskor, haha!!

 7. 20 april, 2017 / 19:57

  Men vilken vinst!! Grattis ?

 8. 20 april, 2017 / 20:07

  Snygga väskor! Och vad kul att du vann, grattis!

 9. 20 april, 2017 / 20:10

  Supersnygga väskor och stooort grattis till vinsten, wow!

 10. 20 april, 2017 / 21:05

  Nej men vad kul att du vann, grattis grattis grattis!!! <3 <3

 11. 20 april, 2017 / 23:50

  Den i mitten var otroligt snygg! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2017 / 09:20

   Väldigt lik Chanel boybag men betydligt billigare 😉

 12. 21 april, 2017 / 07:46

  Snygga väskor 🙂 Tummen upp för dom. Njut av fredag finis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2017 / 09:20

   Hoppas du också får en bra fredag 🙂

 13. 21 april, 2017 / 09:02

  Åh så många snygga väskor!! Hoppas du får en toppen bra dag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.