1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

25% rabatt på festival looks


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Sandaler / Väska / Väska / Blus / Byxor / Sandaler / Kavaj / Väska
 Klänning / Klänning / Klänning / Väska / Klänning / Klänning

Min dag började bra tills vårt internet försvann i flera timmar. Jag hade kunnat se det som en chans att slappna av och ta lite ledigt men istället börjar jag klättra på väggarna i ren panik. Eftersom jag jobbat med support för bredband så vet jag vad man ska göra men när felet inte är hemma hos oss så är det en annan story.

Men nu har vi internet igen så vad passar bättre än att ge er 25% rabatt på festival looks med koden FESTIVAL. Många nyheter är inkluderade i den kampanjen så passa på. Sarenza och Nakd har fortfarande pågående reor och endast idag får ni upp till 50% rabatt på Crazy Summer Deals hos Boozt.

My day started good until our internet disappeared for some hours. I could see it as a great opportunity to take some time off but instead I started climbing the walls here at home in panic. I have worked with support for Broadband so I know what to do but when the problem is not here at us it´s a whole other story.

But now when we have internet what would be better then 25% discount on festival looks with the code FESTIVAL. Many news are included in this promotion. Sarenza and Nakd still has sale and only today you´ll get up to 50% off on Crazy Summer Deals at Boozt.

10 Kommentarer

 1. 8 juni, 2017 / 19:38

  Svar: Haha jag har också försökt med en fast månadslön men det kunde jag glömma. Blev lovad att jag skulle få betalt genom mina annonser t.ex., men som jag aldrig fick! Fruktansvärt. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juni, 2017 / 09:48

   Jag vet att Linn Ahlborg bloggade länge hos dom. Undrar hur mycket pengar dom lurade henne på stackarn. Personligen skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att flytta tillbaka till en portal igen. Då skulle jag behöva bli erbjuden en väldigt bra månadslön men jag älskar utseendet på min blogg samt att jag kan bestämma precis allt själv 🙂

 2. 8 juni, 2017 / 21:45

  Så himla mycket snyggt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.