0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

25% rabatt på ALLA solglasögon


Detta inlägget innehåller annonslänkar


Här har ni en del av mina solglasögon. Jag gillar solglasögon som är stora med detaljer. Mina favoriter just nu är mina bruna från Chloé. Velade rätt länge på ifall jag skulle köpa svarta eller bruna men idag är jag så glad över att jag valde de bruna. De jag använder mest till vardags är mina svarta från Moschino.
/
Here are some of my sunglasses. I like sunglasses that are big with details. My favorite one are my brown from Chloé. I could not decide if I should buy them in black or brown but now I am very happy that I took the brown one. For everday use I wear my black Moschino.

I helgen har Boozt 25% rabatt på ALLA solglasögon ♥

Perfekt för er som inte har en komplett samling eller om ni bara vill unna er något fint. Det som gör denna kampanjen unik är att den även gäller varumärken som Ray-Ban, Stella McCartney, Michael Kors, Versace, Ganni och Tom Ford. Glöm inte heller att Boozt har gratis frakt och snabba leveranser (1-2 dagar). Mina favoriter är dessa från Gucci och dessa från Michael Kors.
/
This campaign is perfect if you don´t have the perfect collection at home or just wanna buy yourself something nice. What makes this campaign amazing is that brands like Ray-Ban, Stella McCartney, Michael Kors, Versace, Ganni och Tom Ford are also included. My favorites are these from Gucci and these from Michael Kors.

17 Kommentarer

 1. 14 april, 2017 / 12:59

  Åh ska in och kika! Man kan aldrig ha för många glajjor! 🙂 Kram

 2. 14 april, 2017 / 16:25

  Åh vad bra, jag som är ute efter ett par nya solglasögon! 😀 dock från céline som inte finns på Boozt såklart, men kanske hittar några andra jag gillar 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   15 april, 2017 / 10:12

   Bra att passa på nu när det är rabatt 🙂

 3. 14 april, 2017 / 17:34

  Åh ska absolut in och kika där!! 😀 Tack för tips <3

 4. 14 april, 2017 / 17:41

  Såg precis att Boozt visst har Céline, score! ?

 5. 14 april, 2017 / 17:47

  Dock står det ingenting om rabatt någonstans, och priset ligger på det vanliga.. 🙁

 6. 15 april, 2017 / 00:51

  Vilket bra tips! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.