2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

20% rabatt på den dyraste varan


Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar

Cornelia Cape / Willow Shirt / Rania Knitted Sweater / Sage Blouse
Linn Jazz Pants / Cervina Down Jacket / Rania Knitted Skirt

Höstmodet är verkligen rena drömmen. Det spelar ingen roll vart man kollar så hittar man alltid något fint. Bubbleroom är verkligen inget undantag. Och det bästa är att ni får 20% rabatt på den dyraste varan med koden 20ALL. Hur snygg är inte den beigea capen? Jag köpte den förra året och det blev en stor favorit. Om ni undrar hur den ser ut på så kan ni se det här. Jag kan varmt rekommendera den. Ni kommer se den på mig en hel del nu i höst. Något annat som jag verkligen tycker om är stickade set. Jag menar hur fint är det inte? Perfekt om man ska ut på en middag och vill hålla sig varm men samtidigt klä upp sig lite mer.

Wendy Lace Cardigan / Cashmere-Feel Cozy Wrap / Leah Mom HW Ankle Jeans / Erin Knitted Cardigan / Monterosso Fur Coat / Freja Push-Up Coated Treggings / Marah Knitted Sweater / Chill Easy Nylon Down

Cardigans är något som jag verkligen önskar att jag kunde känna mig bekväm i. Jag vet inte hur jag ska styla det helt enkelt. Men dessa ser väl hur underbara ut som helst? Blev extra kär i den svarta. Tyckte den hade så himla många fina detaljer. Tänk nu på att ni får 20% rabatt på dyraste varan med koden 20ALL.

Dela

4 Kommentarer

  1. 10 september, 2019 / 18:44

    Åhh så mycket fint!! Älskar det stickade setet!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.