4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

20% rabatt på alla doftljus hos Lyko


Detta inlägget innehåller annonslänkar

När någon ber oss beskriva hösten i ord så tror jag att vi alla tänker: färger, mys, stickade tröjor och doftljus! Under de varma månaderna så är det väldigt få personer som tänder ljus men så fort slutet av September månad närmar sig så börjar man köpa doftljus. Jag tycker det är så himla mysigt att tända en massa ljus här hemma på kvällarna. Det ger en lugnande känsla.

Dessa tre ljusen från Voluspa fick jag av min bestie när jag fyllde år och dom doftar underbart. Det är som sagt mitt favorit märke när det kommer till ljus. Kan erkänna att jag inte har testat så jätte många märken men jag älskar deras dofter och framför allt deras förpackningar. Det blir en fin inredningsdetalj. Just nu får ni 20% rabatt på alla doftljus hos Lyko. Allt ni behöver göra är att använda koden 20dl i kassan. Där hittar ni märken som Voluspa, Yankee Candle, WoodWick och många fler.

Jag är lite sugen på att testa några andra märken denna hösten. Om ni har någon favoritdoft så får ni gärna tipsa om det. Alltid roligt att hitta nya favoriter. En av mina favoriter när det kommer till Voluspa är doften Crisp Champagne. Det är en doft som jag tror många tycker om då den inte är för stark och känns väldigt neutral. Är ni sugna på doftljusen som jag har här hemma så hittar ni dom här. Makassar Ebony & Peach – Ebenholts, mogna persikor och äppelblom, Bourbon Vanille – Mjuk doft av krämig vanilj och Prosecco Rose – Prosecco, vinbär och delikata rosenblad. Än så länge har jag tänt två av ljusen och jag upplever att dom är väldigt behagliga och har en lugnande effekt.

20 Kommentarer

 1. 17 oktober, 2018 / 19:23

  Åhåhååh, ääääälskar doftljus!

 2. 17 oktober, 2018 / 19:23

  Håller med, tänder mycket ljus nu, så mysigt!

 3. 17 oktober, 2018 / 19:35

  Älskar voluspa 😍

 4. 17 oktober, 2018 / 20:13

  Dem är så härliga dem ljusen! 🙂

  Ha en bra kväll!

 5. 17 oktober, 2018 / 20:34

  Åh vilket bra tips 😀 Tar slut på ett doftljus på bara några dagar här hemma så behöver bunkra upp xD

 6. 18 oktober, 2018 / 08:32

  Blev så sugen på doftljus nu att jag var tvungen att hämta och tända ett, hihi! Så nu luktar hela lägenheten supergott tack vare dig 😉 Kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   18 oktober, 2018 / 09:24

   Haha 😀 Jag tänder doftljus varje kväll, älskar det 😀

 7. 18 oktober, 2018 / 11:29

  Doftljus är så mysigt!!

 8. 18 oktober, 2018 / 12:03

  Åh jag älskar doftljus! 🙂

 9. 18 oktober, 2018 / 20:12

  Grym bästis som ger doftljus, blir alltid såå glad när jag får det! Voluspa, Carolina Gynning och Yankee Candle är verkligen en storfavoriter hos mig när det kommer till doftljus 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2018 / 14:44

   Visst inte ens att Carolina Gynning hade doftljus :O Det måste jag kolla närmare på 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.