1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

15 December | Nu öppnar vi lucka 15


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Klänning / Klänning / Klänning
Nelly – 30-50% rabatt på festkläder
Nakd – 25% rabatt på skor
Boozt – 20% rabatt på alla sängkläder och handdukar
Yves Rocher – SISTA CHANSEN 30% rabatt på hela din beställning med koden XMAS30
Lyko – D&G parfym 30% rabatt

Det som inte fick hända har hänt… Jag är sjuk. Sist jag var sjuk var under hösten 2015. Och anledningen till varför jag minns det var för att jag besökte ett dagis och blev förgiftad av alla bakterierna där inne. Har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv och det var inget kul att fira sin 25 års dag med feber. På ett sätt är jag inte förvånad över att jag blev sjuk nu. Jag har i flera veckors tid stressat. Försökt hinna med allt som ska göras och jag har märkt av på kroppen att något har varit fel. Tyvärr har jag inte lyxen att sjukanmäla mig då det inte finns någon annan som kan uppdatera mina sociala medier. Fick ringa mamma och avboka Ronjas promenad för det hade jag aldrig klarat, speciellt inte när jag måste ta ut Bonzo. Det som ger mig mest ångest är att vi ska se Star Wars imorgon. VIP biljetter som vi bokade för över en månad sedan. Håll tummarna att jag mår såpass bra att jag kan följa med.


What could not happen has happened … I’m sick. The last time I was sick was during the fall of 2015. And the reason why I remember it was because I visited a kindergarten and got poisoned by all the bacteria inside. Have never been so ill throughout my life and it was no fun to celebrate my 25th birthday with an fever. In one way, I’m not surprised that I got sick now. I have stressed for several weeks. Tried to deal with everything that should be done and I have noticed that something has been wrong. Unfortunately, I do not have the luxury to take some time off because there is no one else who can update my social media. Got to call m mom and cancel Ronja’s walk because there is no way I could walk over there and back, especially when I have to take out Bonzo as well. What causes me the most anxiety is that we’ll see Star Wars tomorrow. VIP tickets we booked over a month ago. Keep your fingers crossed that I feel better so that I can go.

Dela

14 Kommentarer

 1. 15 december, 2017 / 11:15

  Usch, stressen inför jul är inget vidare. Jag håller tummarna för att du kan se bion imorgon!! Krya!!

 2. 15 december, 2017 / 11:36

  Men usch vad jobbigt att bli sjuk, verkar vara något som går runt nu, sambon är också sjuk vilket känns sådär för sen blir det väl min tur antar jag, usch. Men hoppas verkligen att du mår bättre snart! Försök att vila så mycket som möjligt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   16 december, 2017 / 10:49

   Ja det är absolut något som går nu, tack för omtanken 🙂

 3. 15 december, 2017 / 13:02

  sv: du får gärna komma med förslag på vad för fototips du vill se 🙂

  Krya på dig!!!

 4. 15 december, 2017 / 14:03

  Åh, krya på dig stackare! <3 Hoppas verkligen du mår så pass bra att du kan se Star Wars!

 5. 15 december, 2017 / 16:00

  Usch, så typiskt att du blev sjuk just nu av alla dagar och månader! 🙁 Krya!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 december, 2017 / 10:48

   Ja fast samtidigt är jag glad att jag blev sjuk nu innan jul 🙂

 6. 15 december, 2017 / 22:07

  ÄLSKAR klänning nummer två! Skulle lätt köpa en sån om jag inte hade känt att den har så smalt användningsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.