17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Youtube krånglar fortfarande väldigt mycket

Måndag morgon och det blev inte många timmas sömn för mig inatt. La mig vid 02:00 och gick upp exakt 07:00. Men jag är pigg vilket är tur för det är mycket som ska göras idag. Vår luftfuktare ska skickas tillbaka då den började låta efter ca 1 vecka. Antingen så reparerar dom denna eller så skickar dom en ny till oss. Naturligtvis får jag panik inombords då jag inte vet hur länge mina växter kommer vara utan den.

”Youtube krånglar fortfarande väldigt mycket”

Känns väldigt tråkigt att endast en person (bästa Johanna) besvarar min fråga om ni kan se mina videos eller inte. Man märker så tydligt att folk inte läser inlägget utan endast kommenterar för kommenterandets skull. Eller så bryr man sig helt enkelt inte. Just nu så vet jag inte hur jag ska göra. Skrev till Helen Torsgården igår kväll då hon också hade problem på morgonen. Varje video som jag laddar upp är helt nollad och så står det okänt på dom. Jag kan inte ens ta bort dom från listan. Får försöka lösa detta under dagen.

Har alla hundarna nu på morgonen sen tvättid i vanlig ordning. Ikväll kommer Amanda Panda hit på middag! Ska bli så himla roligt för jag tror inte hon har varit här sen förra sommaren. Får passa på att ha lite tjejmys när sambon inte är hemma. Det är också dags att börja vlogga igen efter att ha haft några dagar ledigt från det. Och sen det absolut viktigaste, Game of Thrones! Rent mirakel om jag klarar av att vänta tills ikväll med att se avsnittet med tanke på hur spännande det slutade förra avsnittet.

Share:

16 Comments

 1. 29 april, 2019 / 09:01

  Tråkigt när det krånglar 🙁 Har inte arbetat med YT på ett tag nu så vet inte hur det är där faktiskt..

 2. 29 april, 2019 / 09:14

  Jag läste frågan men efter att jag hade läst hela inlägget så blev jag så fokuserad om din hylla och därför kommenterade jag bara om den. Jag har väldigt svårt att komma ihåg vad jag läser också eftersom min koncentration är nedsatt på grund av stress. Märker många gånger att jag skriver eller formulerar mina meningar fel också och det känns lite läskigt. Tråkigt att du upplever att många bara kommenterar hos dig utan att läsa och hoppas inte att jag uppfattas som en av dom? Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:43

   Nej det gör du inte så du behöver inte vara orolig 🙂 Man märker väldigt tydligt vilka som faktiskt läser inläggen och vilka som inte bryr sig.

 3. 29 april, 2019 / 09:45

  Tekniken är så jobbig när det strular. Hoppas det funkar snart igen!

 4. 29 april, 2019 / 10:06

  Så surt att det krånglar! Jag har nog inte haft datorn uppe sen i torsdags så har inte märkt av det eller sett din fråga förrän nu

 5. 29 april, 2019 / 13:23

  Men guuu vad irriterande att det krånglar så! Specillt när man lägger ned så mycket tid och kraft på något som ”måste” upp, och sen går det inte…. Vet själv hur det är när Nouw inte funkar liksom… Hoppas det löser sig hjärtat! Stor kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:40

   Jag tror det har löst sig nu som tur är 🙂

 6. 29 april, 2019 / 14:57

  Gick in på youtube nu och letade efter dig (tänkte att det kanske är bättre än att klicka på videon i inlägget, så kommer man direkt till källan) och då kunde jag hitta lite olika videor, bland annat en som laddades upp igår. Hoppas det löser sig för dig! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:40

   Jag tror det har löst sig nu 🙂 Tack för att du tog dig tiden :*

 7. 29 april, 2019 / 16:23

  Tråkigt när folk inte läser inläggen :/ Jag kunde i alla fall se videon i inlägget nedan 😀 Vi tittade på senaste GOT i morse, kissade nästan ner mig så bra det var!!!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:39

   Det var utan tvekan de mest spännande avsnittet by far! Längtar så mycket till nästa månad nu xD

 8. T
  29 april, 2019 / 17:47

  Jag har inte haft några problem alls med dina videos, varken när de är inbäddade här på din blogg eller om jag klickar mig in via YouTube. 🙂 Jag tittar alltid via min dator, vet inte om det har betydelse.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2019 / 08:38

   Tack för svar 🙂 Jag vet faktiskt inte vad det är som har varit felet :S Jag trodde inte att det var något problem för er utan endast för mig tills en av er meddelade att de inte ens kunde se någon video i inlägget. Men nu verkar allt vara löst (hoppas jag).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.