6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Veckoplanering inför vecka 12

Jag tänkte att det kunde vara kul för er att se min veckoplanering för denna veckan. Visst är det galet att det redan har gått 2,5 månad av 2019? Februari sprang förbi medan jag upplever att Mars är rätt seg faktiskt. Men jag har en väldigt bra vecka framför mig. Har haft sån himla tur med hundarna sen jag började jobba som dog walker igen. Tiderna har aldrig krockat vilket gör det betydligt enklare för mig att ha mina fem jobb i rullning. Så här ser min veckoplanering ut för mig.

Veckoplanering inför vecka 12

Måndag:

 • Tvätt
 • Skicka paket
 • Vlogga
 • Blogga

Ni som ser mina vloggar vet att Måndagar alltid är min mest produktiva dag i veckan. Som vanligt står tvätt på schemat men då Ronja bor hos oss nu så kommer jag sparar mycket tid när jag kan ta ut henne och Bonzo samtidigt. Jag ska även skicka iväg ett paket för igår fick jag sålt mina Gucci solglasögon. Som jag älskar att rensa och sedan låta sakerna få komma till någon som kommer få användning för dom.

Tisdag

 • Skatteåterbäringen
 • Dog Walker
 • Publicera helgvloggen
 • Vlogga
 • Blogga

Dagen då man kan se vad man får tillbaka på skatten! Är jag den enda som alltid har en stor klump i magen? Egentligen så borde jag vara lugn för jag har alltid fått tillbaka pengar och summan har alltid blivit större. Men trots det så får jag en sån oro i kroppen att det känns som att jag ska spy. Jag tror mycket beror på att jag sedan jag blev egenanställd faktiskt inte har haft så stor koll på min inkomst. Jag har aldrig vetat hur mycket jag tjänat på ett år då jag får lön från ca sex olika ställen och den summan varierar månad från månad. Men naturligtvis så hoppas jag att jag får tillbaka pengar. Senare på eftermiddagen så ska jag iväg och arbeta ett pass som dog walker. Sen ska även helgvloggen publiceras.

Onsdag

 • Ta ut Melker
 • Vlogga
 • Blogga
 • Få hem ett paket
 • Spela in video
 • Träffa Bestie

Det var så länge sedan som jag tog ut Melker. Men Olivia fick en resa till London i födelsedagspresent nu när hon fyllde 18 så naturligtvis hjälper jag till och ställer upp. Ska bli så himla mysigt. Sen så borde jag få hem ett paket idag. Detta är utan tvekan det galnaste köpet som jag har gjort online, någonsin! Kommer garanterat att spela in en Unboxing video för detta.

Torsdag

 • Publicera en video
 • Vlogga
 • Blogga
 • Få paket

Senast idag så borde jag få ett paket från Tyskland. Jag har nämligen beställt en termometer som mäter ifall blomjorden är torr, fuktig eller blöt. Yes ni läste rätt! När man inte tror att det går att bli mer nördig så finns det en högre nivå haha. När jag berättade detta på Olivias kalas så sa hon att nu märker man att jag börjar närma mig 30 haha.

Fredag

 • Dog Walker
 • Vlogga
 • Blogga
 • Planera inför sambons kalas

Min sambo fyller år den 31 Mars så det är dags att börja planera inför hans kalas. Jag ska naturligtvis stå för tårtorna. När det är flera kalas så blir det också flera tårtor. Den ena tårtan har han bestämt ska vara en klassiker men den andra tänkte jag våga mig på att göra lite free style.

Lördag

 • Dog Walker
 • Fotografering
 • Vlogga
 • Blogga

Nu i helgen ska jag förhoppningsvis ha årets första fotografering. På grund av vädret så har vi fått ändra detta datumet men nu hoppas jag att vädret stämmer och att Lördagen bjuder på strålande sol. Det känns fantastiskt kul att få fotografera igen. Jag vill ju ha detta som ett regelbundet jobb och blev så himla glad när jag fick förfrågan. Är verkligen super taggad!

Söndag

 • Publicera Veckans Vlogg
 • Spela in en video
 • Blogga
 • Planera inför kommande vecka

Videon som jag ska spela in denna dagen kommer göra så att det blir några små förändringar i mitt youtube schema. Det kommer fortfarande komma upp tre videos men dagarna ändras lite. Sen ska jag skriva en ny veckoplanering inför kommande vecka.

Share:

30 Comments

 1. 18 mars, 2019 / 10:38

  Vilken välplanerad vecka du har och så kul att du har paket som väntar! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2019 / 08:55

   Ja det ska bli kul att få hem dessa paketen 😀

 2. 18 mars, 2019 / 11:08

  Låter som en härlig vecka!

 3. 18 mars, 2019 / 12:47

  De låter som du har en härlig vecka framför dig! Hoppas du får ett bra skattebesked! 😍

 4. 18 mars, 2019 / 15:41

  Åh vad kul och läsa om din planering för veckan och vad du ska hinna med. Låter som en rolig vecka och mycket jobb som vanligt, kör hårt vännen! 🙂 Och juste, skatteåterbäringen imorgon, blir precis likadan som du och oroar mig alltid för just skatt och återbäring! Håller tummarna för oss båda :-*

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2019 / 08:55

   Jag håller tummarna för att du också ska få tillbaka 😀 Det är du så värd 😍

 5. 18 mars, 2019 / 16:37

  Låter som en bra vecka 😀 Jag har Kivra-appen så fick reda på för ett tag sedan att jag kommer få tillbaka lite på skatten, så skönt :D<3

 6. 18 mars, 2019 / 16:43

  Verkar som du har en fartfylld vecka framför dig! Himla härliga bilder och så söta på hundarna :’)

 7. 18 mars, 2019 / 16:50

  Kul att få se lite mer om hur dina veckor ser ut 😀 Kram

 8. 18 mars, 2019 / 19:34

  OMG tack för påminnelsen om skatteåterbäringen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2019 / 08:53

   Hoppas att du får ett lika bra besked som jag 😀

 9. 18 mars, 2019 / 19:34

  Så söta bilder på hundarna 🙂

 10. 18 mars, 2019 / 22:36

  Låter som att du har en bra vecka framför dig 🙂 Ska bli spännande att se vad det är för galet du köpt, blev nyfiken nu haha 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2019 / 08:53

   Det ska bli grymt kul att visa dock är jag osäker på om paketet har skickats eller inte. Hoppas det kommer nu i veckan så att jag kan spela in videon. Är så excited 😀

 11. 19 mars, 2019 / 02:47

  Men åh! Hoppas verkligen att du får en FANTASTISK vecka vännen!! kram <3

 12. 19 mars, 2019 / 13:07

  hoppas du får en jättebra vecka 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.