6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Ta tåget ner till Göteborg

God morgon på er. Ny vecka och solen skiner. Behöver jag säga att idag kommer bli en produktiv dag? Min mammas semester är slut vilket betyder att jag har Ronja igen. Har saknat henne så mycket! Denna veckan kommer bli lite annorlunda, främst Torsdag. Då är det första dagen på nya jobbet. Vilket ska bli så himla roligt. Sen ska jag även ta tåget ner till Göteborg då jag och sambon har bokat bord på Blackstone Steakhouse. Det är första gången på många många år som jag tar tåget ner själv till Göteborg. Jag ska även ta mig från centralen till restaurangen själv.
Förstår att det inte är en big deal för många. Men jag fick hjärtklappning och ångest så fort vi hade bokat. Nu kan jag Göteborg såpass bra att jag vet på ett ungefär vart jag ska. Men detta är helt enkelt ett steg ut i friheten. Ett steg närmare till att må bra. Det värsta som kan hända är att jag dör (my state of mind) och det näst värsta är att jag börjar gråta. Men risken att jag dör är inte speciellt stor. Och när jag skriver dör så vet jag att man inte kan dö av en panikattack. Det är ju inte min rädsla utan mitt problem är att jag är rädd för att bli knivhuggen eller få syra kastat på mig. It´s all in my head. Och låter förmodligen helt galet för många av er. Detta har varit min verklighet sen 2014. Men enda sättet för mig att återfå kontrollen är att utsätta mig för sånt som jag tycker är jobbigt. Och nu har jag kunnat förberedda mig inför detta under ca en veckas tid så det känns helt okej.
Om ni såg min vlogg igår så såg ni även mitt senaste inköp! Hur fin är inte denna plånboken från Louis Vuitton? I´m in love! Jag köpte den av min fina Victoria Estelle och är så himla nöjd. Var jag i ett behov av en plånbok? Nej men när jag kunde få en LV plånbok för ett så bra pris så kunde jag inte säga nej! Märkesprodukter har ett högt värde även fast de är begagnade. Jag ska ta och göra en video där jag berättar om de produkterna som jag köpt begagnat och vad man ska tänka på. Tror det hade blivit en väldigt uppskattad video. Att köpa begagnat är billigare men det värnar också om miljön. Något som jag tycker är viktigt. Brukar ni köpa second hand / begagnat?
Share:

24 Comments

 1. 11 februari, 2019 / 12:30

  Vad jobbigt att du känner så och hoppas att resan till Göteborg går bra för dig! < 3 Kramis

 2. 11 februari, 2019 / 12:31

  Ååh så fin <3
  Det kommer gå bra när du ska till restaurangen!! <3 Har varit på Blackstone en gång i vintras, var supergott 🙂

 3. 11 februari, 2019 / 13:35

  det kommer gå bra!
  vacker plånbok 😀

 4. 11 februari, 2019 / 19:52

  Vad spännande med nytt jobb! 🙂 Lycka till!

 5. 11 februari, 2019 / 20:11

  Vad mysig t att få tillbaka Ronja 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 februari, 2019 / 09:49

   Ja! Har saknat henne så mycket 💖

 6. 11 februari, 2019 / 20:13

  men gaaaah vad snygg!!

  jag förstår dig! jag ska flyga själv ner till arlanda och sedan möta upp min syster och systerdotter i stockholm. Det är i maj och jag är redan orolig haha

  • dixiwonderland
   Författare
   12 februari, 2019 / 09:49

   Åhh du kommer klara det ska du se! I believe in you 😀

 7. 11 februari, 2019 / 20:14

  Jättefin! Och du kommer fixa det toppen! Heja dig! 😍

 8. 11 februari, 2019 / 20:50

  Jag tror stenhårt på att du kommer klara det! <3
  Jag har köpstopp och de enda kläderna jag får köpa får bara köpas på second hand!
  Kram

 9. 11 februari, 2019 / 21:25

  Hoppas det går bra att ta tåget själv, och vilket fint köp! 😀

 10. 12 februari, 2019 / 10:23

  Jättefin! Det kommer gå så bra på torsdag, heja dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.