0   32
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

Snygga och prisvärda badkar

Från att inte ha någon snö alls så är allt vitt. Jag känner mig alltid lite tveksam till snön. Älskar den och tycker den är så fin. Men problemet när man bor här är att vi aldrig får ha snö mer än 2 dagar. Därefter förvandlas den till ett slaskhav och allt blir bara så himla jobbigt. Men idag hade vi en så otroligt vacker vinterdag. Det finns inget bättre än när allt är vitt och solen skiner. Dock får man vara beredd på att det kan bli riktigt kallt.
Jag som gärna spenderar mycket tid utomhus. Idag var jag ute i 3 timmar och fotograferade. Så kommer jag ofta in med iskalla ben och fötter. Då finns det inget bättre än att ta en lång varm dusch. Men är det något som jag verkligen saknar så är det ett badkar. Jag brukade alltid ha vattnet såpass varmt att det gjorde ont att gå ner i badkaret. Sen satte jag på musik eller så kollade jag på film via laptopen. Sen att endast låta det vara tända ljus som lyste upp badrummet var ett måste. Hos hemgallerian kan ni hitta badkar i alla olika designer och prisklasser.

Mina önskemål på badkar

 • Stort så att två personer får plats
 • Skönt att ligga i
 • Snygg design
 • Bra funktioner så som massage
Är ni i renoveringstankar så tycker jag absolut att ni ska ta och besöka Hemgallerian. Flera av deras badkar finns nu till rabatterade priser. Deras utbud är stort och det finns naturligtvis mer än bara badkar. De har i stort sett allt som ni kan behöva när det kommer till att renovera badrum. Min dröm är att ha ett riktigt stort badrum med stort fönster så som på dessa bilderna. Jag älskar badrum med mycket ljus så ett fönster är ett måste. Sen hade jag velat placera badkaret så att man kan se ut medan man badar. Har man en fin utsikt så blir det nog lätt att man drömmer sig bort.
Share:

16 Comments

 1. 29 januari, 2019 / 18:38

  Wow alla dessa vinterbilder få mig nästan att börja tycka om vinter, men bara nästan, det är fint i några dar. Nu är jag redo för vår och sol=)

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:38

   Detta är första snön som vi får i år så jag är super lycklig 😀 Även fast jag hade önskat att hela vintern såg ut så här. Mycket finare än allt de gråa och tråkiga som vi brukar ha.

 2. 29 januari, 2019 / 20:09

  Snö är så vackert! 😍

 3. 29 januari, 2019 / 20:13

  Vi har haft typ samma väder här i Skåne, ska bli skönt med lite värme, vår och sol 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:37

   Nu när vi har snö så är jag super lycklig över det så värmen får gärna vänta xD

 4. 29 januari, 2019 / 21:52

  Vill så gärna ha badkar det är ju så himla skönt! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:36

   Om du planerar att skaffa det i framtiden så lägg hemgallerian på minnet 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:36

   Visst är de snygga? 😀 Hemgallerian har ett så himla stort utbud 😀

 5. 30 januari, 2019 / 02:26

  Vi har badkar, älskar det, speciellt nu under de kalla månaderna <3 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:35

   Ja det måste vara hur gött som helst att lägga sig i ett varmt bad efter ett par timmar i stallet 😀

 6. 30 januari, 2019 / 11:11

  Jag har badkarl på landet, det är underbart!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2019 / 11:35

   Badkarl? 😉 haha nej men härlig 😀

 7. 30 januari, 2019 / 21:00

  jag vill ha ett badkar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.