17   42
2   30
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Små förändringar kan göra stor skillnad

Jag hade en riktigt bra helg och känner mig ordentligt utvilad. Denna veckan blir väldigt lugn när det kommer till hundarna vilket gör att jag kan fokusera mer på mina sociala medier. Idag ska jag spela in min första växthaul. Naturligtvis kunde jag inte hålla fingrarna i styr när vi besökte Blomsterlandet i Lördags. Min besatthet av växter har gått såpass långt att jag ska köpa en hyllmöbel där jag endast ska ha växter. Okej inte endast växter. Jag vill väldigt gärna framkalla lite fotografier och sätta upp här hemma. Göra det mer personligt och hemtrevligt.
Jag tror vi är rätt sugna på att göra om här hemma överlag. Vi har bott tillsammans i vår 1:a på 33 kvm i 7 år nu. Jag vet att de flesta hade aldrig klarat av det men för oss så fungerar det väldigt bra. Det är svårt att få tag på en större lägenhet som uppfyller de kraven som vi har. Och sen vi fick en ny hyresvärd så trivs vi mycket bättre här än tidigare. Vi kommer inte bo här resten av våra liv men så länge vi trivs, varför flytta?
Då vi bor litet så är vi rätt begränsade med vad vi kan göra här hemma. Men jag tror att små förändringar kan göra stor skillnad så länge det planeras rätt. Det blir perfekt timing att starta veckans vlogg med en storrensning här hemma. Ni minns kanske denna vlogg där jag rensade våra köksskåp då vi köpt nytt porslin? Den blev väldigt uppskattad så jag tänker att vi fortsätter rensa helt enkelt. När man bor på en liten yta som vi gör så känns rummet större om man tar bort en massa små saker. Ha saker i lådor gör att det ser mer organiserat ut. Ett roligt projekt som jag hoppas att ni också kommer tycka om att följa med på. Och förhoppningsvis bli inspirerade av.
Share:

32 Comments

 1. 4 mars, 2019 / 09:32

  Men åh! Hade varit så kul att se lite mer av hur ni bor! Är imponerad över att ni bott så pass litet så länge, så vill gärna se vad ni har för smarta lösningar 😉 KRAM <3

 2. 4 mars, 2019 / 09:56

  Vad härligt att du känner dig utvilad efter helgen och ha en fin dag! 😀 Kramis

 3. 4 mars, 2019 / 10:39

  Mysigt med växter!! Jag är sämst på att ta hand om de bara haha 😉 Tur jag bor hemma så mamma och pappa sköter vattningen xD

  sv; Jaa så tråkigt när de gör så… Jag förstår varför man gör det när man har hästar för tiotals miljoner men samtidigt är det inte hållbart i längden. Qurre har haft väldigt mycket broddtramp i år, men tror det beror på att han troligtvis inte haft så mycket brodd tidigare i livet samt att han är svag och inte har riktig kroppskontroll. Jag ser det lite som att han får lära sig av det istället, att det gör ont och att han blir försiktigare. Nu verkar han inte lära sig så mycket av sina misstag men någongång kanske poletten trillar ner 😉

 4. 4 mars, 2019 / 12:01

  Så skönt att det känns bättre med den nya hyresvärden, det spelar ju verkligen in! Fin du är <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:18

   Ja det är en väldigt stor skillnad jämfört med den förra som vi hade 😀

 5. 4 mars, 2019 / 14:31

  Man kan göra mycket på liten yta. Jag köpte fröer i helgen. Ska bli så kul att så och se om det växer!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:18

   Åhh va roligt 😀 Hoppas att det växter så det knakar 😀

 6. 4 mars, 2019 / 18:41

  Jaa, om ni trivs ska ni så klart bo kvar <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:17

   Pressen att flytta har alltid kommit från alla andra runt omkring oss. Men vi trivs och kan spara undan en bra summa pengar varje månad så vi båda känner att det är värt det 🙂

 7. 4 mars, 2019 / 18:43

  Så härligt att du hade en bra helg! Ska bli roligt att se din första växthaul också 😀

 8. 4 mars, 2019 / 18:48

  Åh så spännande, jag tokälskar växter jag också haha. Blir så lycklig av växter. Ser fram emot att få se dina favoriter. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:16

   Gud va roligt 😀 Hoppas att du kommer tycka om videon som kommer nu på Torsdag 😀

 9. 4 mars, 2019 / 19:35

  Superimponerad att ni kan bo så ”trångt”, men håller med, om det fungerar så är det ju ingen stress att flytta! 😀 Och storrensning är alltid skönt! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:16

   Vi vet ju inget annat. Vi har aldrig bott större tillsammans så man är van 😛 Hade känts jätte konstigt att ha sovrum, vardagsrum och kök xD

 10. 4 mars, 2019 / 20:45

  Härligt att du haft en fin helg! Och vad roligt att göra om lite hemma 😍

 11. 4 mars, 2019 / 21:09

  Så fin du är! Och så kul med lite nya växter 🙂

 12. 4 mars, 2019 / 21:25

  Härligt att du haft en bra helg och känner dig utvilad 😀 jag är också såå sugen på att göra om hemma, vi bor ju också jätte litet..

  Sv: Jo jag tidsinställer redan inlägg 🙂 Men tänkte mer på hur jag ska hinna fota då jag bara har någon dag ledigt där jag hinner fota och resten jobbar jag tills det är mörkt ute, fram tills jag är ledig nästa helg (alltså inte nu i helgen utan helgen efter), så känner mig stressad över hur jag ska hinna fota material för så många dagar på typ 1 dag 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   5 mars, 2019 / 09:11

   Då kanske du får lite inspo från mina vloggar 😀

 13. 5 mars, 2019 / 08:41

  Så härligt att du har haft en sådan underbar helg <3

 14. 5 mars, 2019 / 12:57

  Åh, lät inte alls tokigt! 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.