2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40
3   25
0   21

Royal Designs aktiva kampanjer

Är det något som ni har efterfrågat så är det inredning. För mig kommer inredning i perioder. Men i samband med att vi köpte nytt porslin så blev det naturligtvis roligt igen. Därför tänkte jag bjuda på ett väldigt stort inlägg med inredning från Royal Design. Alla produkterna som visas i detta inlägget är på kampanj nu med riktigt bra rabatter.

20 – 35% rabatt på över 500 muggar

Corona Mugg / In To The Future Mugg / Nordic Sand Mugg / Looking For You Mugg / Swedish Grace Mugg / Temugg Med Träfat / Slice of Life Mugg / Blue Italian Frukostkopp Med Fat

Just nu kan ni alltså få mellan 20-35% rabatt på över 500 olika muggar. Jag valde ut bara ett fåtal som jag tycker är väldigt fina. Är det något som vi har mycket av här hemma så är det muggar. Jag älskar att dricka te. I och med mitt arbete där det ska fotograferas en hel del så vill jag ha muggar som blir fina på bild. Jag har två muggar från Carolina Gynning som jag älskar. Rekommenderar dom varmt. Men det finns så enormt många olika designer och färger. Jag tycker det är väldigt roligt med porslin. Att man har flera olika uppsättningar och inte alltid samma.

Upp till 25% rabatt på utvalda Muminprodukter

Mumin Kanna, På Äventyr – Flytten / Servetthållare Mumin / Mumin Mugg – Tofslan & Vifslan Röd Rubin / Mumin Glas Muminmamma / Mumin Mugg Kärlek

Vissa produkter går inte att direktlänka av någon anledning. Men klicka på välj variant så hittar ni produkten.
Jag tror många av oss växte upp med Mumin. Jag minns att jag hade en VHS film med Mumin som jag spelade om och om igen. Dock hade jag ingen aning om att det fanns så enormt mycket produkter med just Mumin. Jag visste inte heller att många samlade på dessa. Men för er som älskar Mumin så kan ni nu göra grymma fynd då 250 produkter har 25% rabatt just nu.

Edge Spegel Polerad Mässing / Mannerström Knivset Kock- & Skalkniv 2 delar / Ripple Champagne Kupa 2-Pack / Knot Armband / Rund Gryta 4,2 L

Alla hjärtans dag är nästa vecka. Så därför tänkte jag att det kunde vara passande att tipsa om Royal Designs Alla hjärtans dag kampanj. Upp till 70% rabatt på över 3300 varor. Jag och min sambo brukar inte köpa presenter till varandra på Alla hjärtans dag. Vi gjorde det förr men nu för tiden så går vi ut och äter istället. I år planerar vi att äta på någon restaurang i Göteborg. Men om ni är i ett förhållande där ni köper presenter så kanske något av mina tips här ovan hade passat? Annars så är jag rätt säker på att ni kan hitta något fint bland alla de tusentals produkterna som finns i kampanjen.
Share:

20 Comments

 1. 7 februari, 2019 / 16:24

  Swedish Grace köpte vi till Mamsi i julas 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2019 / 12:29

   Tänker alltid på dig när jag ser Mumin xD

 2. 7 februari, 2019 / 20:30

  Så mycket fint! Jag samlar på Gynningmuggar och Joline på Muminmugggar! 😍

 3. 7 februari, 2019 / 21:48

  Åh så mycket fint 😀

 4. 8 februari, 2019 / 08:15

  Men åhhh! Så galet mycket fint! Här sitter vi med Ikeas 365-serie, så tack för erbjudande-tipsen =) KRAM fina <3

 5. 8 februari, 2019 / 16:33

  Åh så mycket fint 😀

 6. 8 februari, 2019 / 21:47

  Dom har ju så mycket fint!! Vill ha allt ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.