11   30
2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40
3   25

Nya möbler till lägenheten

Som jag har berättat i mina vloggar så planerar vi att köpa lite nya möbler till lägenheten. I samband med alla växterna så blev det att jag började kolla efter nya möbler. Vilket i sin tur ledde till att jag började kolla igenom alla inredningskategorier som fanns på olika hemsidor. För mig går inredning alltid i perioder men nu när jag är i bubblan så vill jag dela med mig av allt fint som jag har hittat.

King Size Påslakanset i romantisk satin / Ampel / Örngott 2-pack / Korgar / Kuddfodral Sammet / Påslakan i satin

Jag är så kär i de blåa påslakansetet! Det är så himla fint och jag kommer garanterat lägga en beställning på det. Desto mer jag tittar desto mer kär blir jag. Något som man tydligt kan se i detta kollaget är att jag gillar neutrala färger blandat med en romantisk touch. Det får inte bli för puttinuttigt men fina sängkläder och volanger tackar jag inte nej till. Korgarna är perfekta att ha krukväxter i! Tycker det ger en så fin känsla och har sett att många använder det till de. Vill även säga att kuddarna finns i flera olika färger.

Libri Hylla / Omaggio Vas Medium / Solar System Mobil / Födelsedagståg / Äng Vas Stor / Äng Vas Stor / O Soffbord

Trapphyllor är så fina möbler. Vi har en som står vid min säng och jag älskar den! Tycker det är en snygg inredningsdetalj. Sen har vi förmodligen de mest köpta vaserna under 2018. Men jag älskar dom. Speciellt den översta vasen som kommer i flera olika färger. Tycker den är magisk! Klong vaserna är så vackra när de är fyllda med små blommor. Alla tre vaserna är på rea just nu i skrivandets stund. Hur söta är inte barnsakerna? Nu har inte jag barn men jag var bara tvungen att inkludera dom för wow så fina! Det är något väldigt speciellt med barnsaker som är gjorda i trä tycker jag. Och vem tackar nej till ett vitt marmorbord med mässing? Ett riktigt snyggt statement.

Butterfly Bestickset 16 Delar / Orrefors Jernverk gjutjärnsgryta 3,5 L / Alessi Mami gryta 3,1L /
Pulse vitvinglas 46cl, 4-pack / Chanel Collections and Creations

Något som man förmodligen tycker är skit tråkigt när man bor hemma är grytor osv. Men jag som lagar all mat hemma hos oss tycker verkligen om att arbeta med bra kastruller. Drömmen hade varit att ha en riktig gryta. Tänk vilka goda middagar det hade blivit. Och när vi ändå är inne på mat. Naturligtvis vill man att dukningen ska vara fin. Jag som fotograferar mycket tycker detta är en viktig del av ens middag. Man vill känna att personen som gjort middagen har tänkt på helheten och de intryck som man vill förmedla.

Share:

32 Comments

 1. 15 mars, 2019 / 10:20

  Åh vad mycket fint och jag vill också skaffa nytt till hemmet! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2019 / 12:49

   Perfekt att göra de nu inför våren 😀 En nystart 😀

 2. 15 mars, 2019 / 10:33

  Blev helt kär i sängkläderna och de vita kuddarna, så fint! Blev verkligen sugen på lite ominredning hos mig 😀 <3

 3. 15 mars, 2019 / 10:44

  Så mycket fint! Och bra köksgrejjer gör det ju så mycket roligare att laga mat! Jag fick en Le Creuset när jag fyllde 20 som gått varm sen dess och unnade mig nyss nya globalknivar. Spenderar sällan pengar på saker, förutom när det gäller köket.

 4. 15 mars, 2019 / 11:27

  Men åh! verkligen så mycket fint!! Ser som sagt väldigt mycket fram emot om det skulle komma ett ordentligt inlägg hemifrån er =) kram fina <3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2019 / 12:48

   Är du nyfiken på hur vi bor så är det ju bara att kolla vloggarna 🙂

 5. 15 mars, 2019 / 11:52

  Vårinspo!!! Bordet var superfint. Ha en fin helg!

 6. 15 mars, 2019 / 13:46

  Så mycket fint! Jag letar också efter nya möbler så sådana här inlägg uppskattas verkligen 🙂

 7. 15 mars, 2019 / 17:19

  Inredning är något som faller mig i smaken också. Älskade det blåa påslakanet 😀

 8. 15 mars, 2019 / 17:25

  OMG vad mycket fint! Älskar inredning! :D<3

 9. 15 mars, 2019 / 17:57

  alltså solsystemet skulle vara så bra till Theodor som älskar stjärnor, månen och sol, men alltså så dyrt 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2019 / 12:47

   Jag kollade aldrig vad sakerna kostade men de kanske kommer ut en rabattkod eller liknande som du kan använda dig av 😀

 10. 15 mars, 2019 / 21:30

  Så fin inspo. Hoppas vi får se hur det blir hos er sen 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2019 / 12:46

   Jadå jag kommer allt att både vlogga och ta bilder 😉

 11. 15 mars, 2019 / 21:43

  Trapphyllor är verkligen fina och väldigt händiga om man har ont om plats. Har en hemma i lägenheten i vardagsrummet. Perfekt när man bara har en liten yta!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 mars, 2019 / 12:46

   Jag har en precis bredvid sängen och älskar den 😀 Därför är jag sugen på att köpa en till 🙂

 12. 16 mars, 2019 / 08:15

  Kuddarna var så fina 🙂

 13. 16 mars, 2019 / 10:37

  Åhh så mycket fint!! 😀 Klong vasen bara MÅSTE jag köpa snart.. velat ha den i fler år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.