5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Ni får upp till 70% rabatt

Bubbleroom har precis startat sin rea. Ni får upp till 70% rabatt och det finns över 3000 artiklar att välja bland. Normalt så tycker jag att reor är rätt värdelösa nu för tiden. Det var mycket bättre förr men jag tänkte att jag skulle ge Bubblerooms en chans. Och wow va mycket fint jag hittade. Det finns en hel del plagg som skulle fungera bra nu till våren och även i sommar om man ska på fest. Här nere hittar ni mina favoriter.

Lula Woven Tunic Black / Caddy Blazer 115 Cream / Animal Faux Fur Coat Brown

Som ni vet så älskar jag blommor så naturligtvis skulle mina ögon falla på denna fina klänningen. Och det bästa med klänningen förutom att den är fin är att största storleken är 52/54. Sen Marianna släppte sin kollektion för Bubbleroom så har jag blivit smått kär i blazers. Har alltid tyckt att det varit fint men nu kan jag till och med själv tänka mig att bära en. Denna pälskappan ser ut att vara gjord i äkta päls (det är den inte). Men när det kommer till pälskappor så tycker jag det är snyggast när de ser så äkta ut som möjligt. Ceriserosa, neongrön osv går helt bort för mig.

Lilia Sleep Tee Light Pink / Sandi Pyjama Set Pink / Squat For Your Butt Tights White 

Pyjamas tjejen i mig dör lite smått för dessa två! Dom ser ju så himla mysiga ut! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen på att lägga en beställning. Sen älskar jag träningsleggingsen. Ni minns kanske denna vloggen där jag fick hem en massa träningsleggings men det slutade med att jag endast behöll två? Tror allt att det finns plats för ett par till.

Marinda Dress 001 Black / Lettie Sequin Dress Black / Gabriella Blouse Black

Är man sugen på fest så är dessa tre perfekta. Klänningen i mitten hade jag tänkt köpa till Nyår men som ni kanske minns blev jag sjuk på självaste Nyårsafton. Min sambo smittade mig så vi firade in de nya året i pyjamas (trust me, jag klagar inte haha). Blusen tycker jag är så himla fin. Och hur galet är det inte att den är på 70% rabatt? Vilket fynd!

Lucy Sleeve Dress Black / Victoria Destroyed Jeans / Franny Tricot Pants Camel

Sist men absolut inte minst så har vi dessa tre. En enkel svart klänning som kan passa till alla tillfällen. Jag har insett att det kan faktiskt vara bra att ha en svart klänning i garderoben. Ibland när man inte vet vad man ska ha på sig så är det de säkra kortet. Och även om jag inte gillar jeans så tycker jag fortfarande att de är snygga. Dessa leggingsen har jag haft mina ögon på sen i julas! Dock är inte intresset lika stort för dom nu när de äntligen är på rea. Så typiskt! Jag är så inne i sommarkläder att det känns lite tråkigt att köpa leggings, även fast jag alltid behöver det.

Dela

24 Kommentarer

 1. 13 mars, 2019 / 09:21

  Ibland kan man verkligen fynda på rea!

 2. 13 mars, 2019 / 09:30

  Riktigt fina plagg, så härligt med rea! 😀

 3. 13 mars, 2019 / 09:40

  Åh vad mycket fint från bubbleroom och älskar deras sortiment! 😀 Kramis

 4. 13 mars, 2019 / 10:18

  Så mycket fint! Tyvärr har jag shoppingförbud just nu

 5. 13 mars, 2019 / 12:26

  Åh så mycket fint <3

 6. 13 mars, 2019 / 13:33

  Alla svarta klänningar fastnade jag för! Dock kan jag ha så svårt att hitta en passande klänning när det kommer till längd, har så korta ben :’D <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2019 / 08:08

   Jag har också korta ben, eller hela jag är kort 😂 Men det går ju alltid att sy upp 😀

 7. 13 mars, 2019 / 14:03

  Så mycket snyggt och det lät (och ser ut) som bra rea! 🙂 Har shoppingförbud men det kliar i fingrarna minst sagt för att du visar upp så mycket fint!! 😀

  Sv: Tack så jättemycket för din kommentar, det är så intressant och få input hur det upplevs av följare och läsare. Jag har lite känslan att de i bloggen inte bryr sig om nyheterna eller produkterna i sig så mycket, men jag skulle ju kunna ha ett stående inläggsmoment där jag visar upp tex 5 favoriter just nu eller 5 nyheter eller så varje vecka. Så det ska jag börja med och markera att det är nyheter exempelvis så kanske det upplevs bättre och se vad som är nytt 🙂 Älskar dina kommentarer och är glad att du säger hur du upplever det, så jag får tänka ett varv till på hur jag belyser mina produkter! :*

 8. 13 mars, 2019 / 16:28

  wow så mycket fint!! 😮

 9. 13 mars, 2019 / 20:04

  så bra att du delar allt sånt här, håller aldrig koll själv, inte till mig själv iallafall

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2019 / 08:06

   Naww blir bara glad att det uppskattas 😀

 10. 13 mars, 2019 / 20:52

  Så många fina plagg! Jag kommer inte heller köpa så dyra skor till Joline, men inspiration är alltid roligt! 😍

 11. 13 mars, 2019 / 21:38

  fattar inte att det är så många vill ha aker plagg alltid hi hi så mycket fint pälsen skulle va härlig till våren
  ha en fin torsdag

  • dixiwonderland
   Författare
   14 mars, 2019 / 08:06

   Aker plagg? Förstår inte vad du menar?

 12. 13 mars, 2019 / 22:55

  Men Gabriella blusen!!! Jag döööör så fin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.