0   22
11   30
2   29
0   26
0   25
0   30
0   33
4   40

Nelly och Bubbleroom två aktiva kampanjer

Just nu har både Nelly och Bubbleroom två aktiva kampanjer. Alla plaggen i deras kampanjer har 20% rabatt. Därför tänkte jag samla mina favoriter i detta inlägget. Jag är så peppad inför våren och sommaren nu!

Camille Belted Dress Brown / Bella Printed Dress Blue – Floral /Floral Flutter Midi Dress Duck Egg / Blenda Dress Medium Blue – Patterned

Ellix Dress / Rouched Midi Dress Black / Floral Waterfall Dress Black / Saga Dress Pink

Lettie Sequin Dress Grey / Alisse Strap Knot Dress Black / Wrap Frill Mini Dress Leopard / Emilia Lace Mini Dress Bottle Green

Nu när solen skiner så har jag såna vårkänslor! UNDERBART! Jag älskar att jag bor i ett land där vi har alla fyra årstiderna. Man uppskattar de alla så himla mycket och när man har börjat tröttna på den ena då kommer nästa. Det har trillat in så mycket snygga plagg. Ni vet att jag är en sucker för klänningar men jag hoppas även kunna hitta söta kjolar så jag får mer användning för mina blusar.

20% RABATT PÅ ALLT

Min vår och sommargarderob är i stort sett obefintlig. Förra året så köpte jag nästan ingenting. Tyckte utbudet var så himla dåligt men det känns som att det kommer vara mycket bättre i år. Jag har beställt hem en hel del men jag är också väldigt kräsen. Jag pratar lite om detta i veckans vlogg som kommer ut nu på Söndag. Tvekar jag på ett plagg så åker det tillbaka direkt. Jag vill bygga upp en garderob där jag har plagg som fungerar år efter år. Jag är inte en person som bryr mig om trender men just att jag inte ska tröttna på plaggen.

Wrap Playsuit / Sweet Lace Blouse / Leatherlook Slit Skirt

Dressed Tie Pants / Off Shoulder Boho Blouse / Tie Front Top

Draped Shirt / Flowy flower Dress / Mini Print Skirt

Share:

18 Comments

 1. 26 februari, 2019 / 15:52

  Såå himla mycket fint <3 vill bara uppdatera garderoben alltså!

 2. 26 februari, 2019 / 20:26

  Såå mycket fina plagg! 😀 blir svårt att hålla i pengarna hehe..

 3. 26 februari, 2019 / 21:32

  Dom ställena har mycket fina plagg 🙂 Jag tycker inte att 20 % är så mycket rabatt :/

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2019 / 08:16

   Beror väl på hur man se det. Det fanns en tid när hemsidorna aldrig hade kampanjer eller rabattkoder. 20% på en vanlig kampanj tycker jag är helt okej. Dock förväntar jag mig bättre på Black Friday, Cyber Monday osv 🙂

 4. 26 februari, 2019 / 23:23

  Kikade in på nelly igår är sugen på att klicka hem någonting även om jag borde spara pengar haha! Tack för inspon! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2019 / 08:15

   Dom har börjat få in fina plagg men jag tycker att Bubbleroom har bättre utbud 😀 Beror väl på vad man har för smak 🙂

 5. 27 februari, 2019 / 02:02

  Massor med fina klänningar – perfekta inför våren! Kram

 6. 27 februari, 2019 / 07:50

  Liite shoppingsugen blir man allt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2019 / 08:14

   Jag har en jävla massa shoppigsug i mig xD

 7. 27 februari, 2019 / 08:05

  Sååå mycket snyggt. Underbart med våren!

 8. 28 februari, 2019 / 12:15

  Finns så mkt fint nu! Var lite inne på att klicka hem kjolen på sista bilden men kunde inte bestämma mej så blev inget x)

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2019 / 14:31

   Tråkigt när du kunde köpa med rabatten :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.