0   18
0   19
0   20
2   21
0   18
4   27
0   21
2   20

Nelly håller just nu på med deras Pink Week

Jag har en så himla bra dag idag så därför får det bli två blogginlägg idag. Nelly håller just nu på med deras Pink Week vilket betyder att de har en ny kampanj varje dag. Och vi som konsumenter kan vara med och påverka vilket som blir kampanjen för nästa dag.

Idag får ni 25% rabatt på Off Day
samtidigt som ni har 20% rabatt på allt*

Jag längtar så mycket efter att kunna ha klänning igen. Tråkigt nog så är det ett bra tag kvar men det betyder inte att man inte kan börja köpa inför sommaren. Jag shoppar mycket mindre idag än vad jag gjorde för några år sedan. Förr spenderade jag pengar så fort jag fick dom. Men idag tänker jag igenom mina val mycket mer. Jag tycker man märker det extra mycket på youtube. Många av de personerna som jag följer har börjat köpa kläder som produceras på ett mer etniskt sätt. Second hand har blivit jätte stort vilket jag tycker är så kul. Nu handlar jag inte kläder second hand men jag är väldigt duktig på att sälja saker som jag själv inte använder. När jag handlar så brukar jag spara plagget och gå tillbaka ca 3-5 dagar senare. Om jag fortfarande tycker lika mycket om det så köper jag det. Men 90% av gångerna så undrar jag vad jag i hela friden tänkte och tar bort plagget från favoriter.

I år har jag varit kund hos Nelly i 10 år. Mitt första köp hos dom var min studentklänning som jag fortfarande har kvar. Det finns alltid något på deras hemsida som jag vill ha. Ibland är det kläder, ibland träningskläder eller smink. Så om ni vet att Nelly har något som ni vill ha passa på idag när ni får både 25 och 20% rabatt beroende på vilken av kampanjerna som ni är intresserade av. Ni finner villkor via länkarna.

Share:

14 Comments

 1. 19 mars, 2019 / 16:56

  Båda är ju verkligen så otroligt fina och verkar underbara att ha på sig! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   20 mars, 2019 / 08:48

   Älskar dom 😀 Två stora favoriter fer sure 😀

 2. 19 mars, 2019 / 18:13

  Så fina plagg! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   20 mars, 2019 / 08:47

   Hoppas du hittar något du tycker om nästa gång du besöker en second hand butik 🙂

 3. 19 mars, 2019 / 19:39

  Riktigt fina toppar och så bra med rabatt!! 😀

 4. 19 mars, 2019 / 22:50

  Åh så fina klänningar! 🙂 Jag tänker verkligen på vad jag konsumerar och hur, kläder har blivit något jag endast köper när jag behöver och inte som jag kunde göra förut, när jag ville. Tänker igenom köpen betydligt längre nu för tiden och lägger hellre några kronor extra på kvalité när det är nytt eller shoppar second hand. 🙂 Det är så bra att hela samhället har blivit mer medvetet!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 mars, 2019 / 08:47

   Ja man märker verkligen stor skillnad från tidigare 🙂 Många hemsidor har börjat använda material som är återvunnet och ska jag vara ärlig så får det mig att vilja köpa produkterna mer 🙂

 5. 20 mars, 2019 / 01:35

  ÄLSKAR ju! Här ska passa på att shoppas så jag har något extra kul att komma hem till sen, hihi! kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.