0   15
5   28
4   37
8   35
6   33
16   28
6   27
0   17

När en dålig dag blir så mycket bättre + lite höstshopping

Inatt vaknar jag av att Bonzo springer runt i lägenheten. Det är konstigt hur mammaalarmet fungerar. Jag vaknar alltid medan min sambo aldrig hör något. När jag går upp så ser jag att han har kissat i hallen och även trampat i det så det var pee pee lite överallt. Ska in i köket för att hämta Ajax och trampar i en till pöl…

Det går inte att bli arg på honom eftersom detta orsakas av hans sjukdom. Det var bara att torka upp allt och sedan ta på sig för att gå ut. När jag sedan vaknade på morgonen så mådde jag inte alls bra. Jag har jobbat väldigt intensivt denna veckan. Igår gjorde jag en video som tog 4 timmar att spela in och dagen innan de spelade jag in 5 videos. Samt att jag igår hade problem med magen exakt hela dagen och fick inte behålla någon mat alls. Det fanns ingen ork när jag vaknade i morse och det var faktiskt så illa att jag tänkte ställa in med min bestie idag. Som tur var så gjorde jag aldrig det! Jag är så otroligt tacksam och lycklig över att ha henne i mitt liv. Hon kan verkligen få den sämsta dagen att bli den bästa och jag älskar henne för det. Kan aldrig tänka mig ett liv utan henne. I år firar vi 20 år som bästa vänner och jag hoppas på dubbelt så många fler.

Tidigare i veckan fick jag hem en beställning från H&M. Någon mer som har märkt att deras leverans är så snabb helt plötsligt? Beställde under helgen och fick kläderna redan på Måndagen! Jag har rensat bland alla mina kläder här hemma. Mamma fick med sig två stora kassar med kläder och sen en kasse med skor. Så nu känns det rätt tomt förutom i min pyjamaslåda. Men ni får se mer av allt detta i en kommande video.

Jag beställde fem tröjor men valde att behålla dessa två. Längtar så mycket efter kylan nu så att jag kan börja använda dom. Vill så gärna börja fotografera höstoutfits men det regnar konstant varje dag! Hoppas att vi får uppehåll i helgen så vi hinner fotografera lite.

Share:

10 Comments

 1. 4 september, 2019 / 22:50

  Usch vilken morgon då 🙁 Tur dagen blev bättre <3

 2. 5 september, 2019 / 07:03

  Jättefina! Hoppas också att det slutar regna snart, behöver sol 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2019 / 12:26

   Idag har vi lite sol men det står att det ska regna i flera dagar framöver 🙁

 3. 5 september, 2019 / 09:02

  Men sååå fina!! Älskar färgerna, beiget är ju goals haha<3 Bara köpt ett höstplagg häromdagen faktiskt bara för jag försöker spara lite pengar.. meeen får väl bli något mer i alla fall, höstmodet är ju såå snyggt 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2019 / 12:26

   Jag rensade bort så mycket så jag vill köpa en MASSA! Försöker dock hålla mig till Black Friday 😉

 4. 5 september, 2019 / 11:24

  Fy, vad jobbigt med kisset och att du inte mått så bra 🙁 Hoppas nästkommande dagar och nätter blir mycket bättre för både dig och Bonzo <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2019 / 12:25

   Vi har allt mått bra dessa dagarna som varit nu. Ronja är här också så tror det hjälper Bonzo en del 🙂

 5. Marie
  5 september, 2019 / 19:26

  Söt du är <3 Kunde inte haft en bättre bästa vän. Det är tur att vi lyfter varandra när det behövs då jag känner likadant. Har jag en dålig dag eller är nere så får du den alltid till det bättre <3 Älskar dig en massa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.