2   26
5   34
1   29
1   25
1   31
7   38
1   29
2   21

Mina bästa tips för att älska höstenHösten är här och det märks tydligt för det börjar bli mörkare ute. Man glömmer så snabbt att på sommaren är det ljust fram till midnatt men snart kommer det vara mörkt redan vid tre på eftermiddagen.

Jag vet att många tycker mörkret är jobbigt. Man tappar energi, kan lätt känna sig nere och har kanske inte samma ork som tidigare. För mig är det tvärtom men det är för att jag får betydligt mycket mer arbete än vad jag har haft under sommaren. Jag ser hösten lite som en nystart och jag finner det skönt att tempot ökar igen efter en lugn sommar. Men om man inte känner samma saker som jag så tänkte jag ge er mina bästa tips för att älska hösten.

Mina bästa tips för att älska hösten

 • Höstmodet
  Det låter kanske ytligt men vem älskar inte att handla höstkläder? Stickade tröjor, snygga boots och en mysig halsduk! Bara för att det blir mörkare ute så behöver inte våra outfits bli det. Var inte rädda för att använda lite färg. Senapsgult kommer alltid vara inne i höst.
 • Filmkvällar
  Säger någon höst så får jag automatiskt upp en bild på Netflix med en massa chips, glass och godis. Hösten är verkligen till för att spendera framför en bra film eller serier.
 • Ljus
  Något som jag tror vi alla älskar med hösten är att vi kan tända ljus. Jag älskar att göra detta för det ger en så mysig känsla. Sen om man lyckas få tag på ett gott doftljus så är det bara ett extra plus. Men om man inte är så mycket för just ljus så kan man också investera i att köpa fina lampor. Varför inte en snygg vägglampa? Lamp24.se har en massa fina alternativ till vägglampor. Det känns inte som att så många använder vägglampor men det kan vara en riktigt snygg detalj om man har en lång hall tex.
 • Fika/Luncher/Middagar
  Bara för att sommarvärmen har försvunnit så betyder inte det att vi måste sluta göra allt det som vi gjorde innan. Hur mysigt är det inte att sitta på ett café medan regnet faller utanför? Varför sitta hemma och deppa i höstmörkret när du och vännerna kan gå ut och ta en spontan middag på ert favorit ställe? Mat måste vi alla ha så varför inte dela dina måltider med personer som du tycker om.
Dela

10 Kommentarer

 1. 5 september, 2019 / 21:31

  Jag älskar verkligen hösten, ser fram emot att vi bara kommer närmre och närmre mörkret! Det har varit riktigt höstigt här i Skåne den här veckan!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 september, 2019 / 09:29

   Det har det här också 😀 Igår och idag hade jag en stickad tröja på mig för första gången 😀

 2. 6 september, 2019 / 09:04

  Såå himla härliga punkter! Alla är så himla viktiga och ser framemot de såå mycket, redan börjat med ljusen något enormt haha :’)

  • dixiwonderland
   Författare
   9 september, 2019 / 09:29

   Samma här 😀 Tänder ljus varje kväll 😀

 3. 6 september, 2019 / 18:40

  Bästa tipsen för hösten! Jag älskar hösten haha, speciellt att tända ljus 😀 Kram

 4. 7 september, 2019 / 19:02

  Så härliga och mysiga tips!! 🙂 ÄÄÄÄlskar myset som hösten för med sig! 😀

 5. 7 september, 2019 / 20:32

  alltså ja, älskar dina tips!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.