5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Min sambo åker till Sydafrika på Fredag

Denna veckan går så himla fort. Förmodligen känns det så eftersom min sambo åker till Sydafrika på Fredag. Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge sedan vi blev sambos 2012. Men det känns helt okej. Jag är naturligtvis jätte glad för hans skull att han får chansen att åka dit och uppleva allt det som står på schemat. Bland annat att få åka på safari och se vilda djur i deras naturliga miljö. Kan säga att jag är så avundsjuk på detta. När jag var 5 år gammal så prenumererade jag på National Geografic och fick hem två VHS filmer i månaden som ofta handlade om vilda djur. Det var det bästa jag visste. Arne Weise var berättarrösten. Så att få uppleva dessa vilda djuren i ett naturreservat hade varit en dream come true. Han ska också vara med vid invigningen av en ny skola som ska öppna där så jag tror han kommer få en väldigt spännande resa.

Skor/Cafe Noir – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Missy empire
Kappa/River Island – Väska/By Malene Birger

Själv så sker det inte några stora förändringar i mitt liv. Idag ska jag spela in en video som ska upp imorgon. Ska även fortsätta redigera bilderna som jag fotograferade igår. Snön ligger kvar på marken men ingen sol. Så jag är riktigt glad över att jag spenderade hela 4 timmar utomhus igår. Önskar verkligen att hela vintern kunde vara så som den är nu. Dessa bilderna fotograferade vi innan snön kom vilket ni säkert förstår. Ovanligt att se mig i uppsatt hår men det är något som jag kommer börja ha oftare så fort jag köpt fler tofsar. Den enda som jag har kvar nu har jag haft sen 2014 då jag köpte dom i London. Bästa tofsarna som jag har haft. Men har aldrig lyckats hitta liknande i Sverige. I-landsproblem I know. Men uppsatt hår är väldigt underskattat tycker jag.
Dela

20 Kommentarer

 1. 30 januari, 2019 / 11:54

  Vad kul för honom och jag hade också varit avis! 😀 Kramis

 2. 30 januari, 2019 / 16:03

  Vilka fina bilder! Tycker att du passar superbra i uppsatt hår 😀 Kram

 3. 30 januari, 2019 / 16:05

  Åh förstår att det känns konstigt att sambon ska fara iväg. Vad fin du är i fläta vännen! 😀 <3

 4. 30 januari, 2019 / 19:20

  Men wow vilket äventyr han ska ut på och så fina bilder på dig! 😍

 5. 30 januari, 2019 / 19:29

  Så roligt att få resa dit 🙂 Synd du inte skulle hänga med :/

  • dixiwonderland
   Författare
   31 januari, 2019 / 09:25

   De är redan 210 personer som åker. Tror det hade blivit lite vän dyrt om alla skulle få ta med sig + one 😂 Sen är jag inte intresserad av att åka till varma länder 😛

 6. 30 januari, 2019 / 20:40

  Kan tänka mig att det blir lite annorlunda att han åker bort, och så häftigt med Sydafrika! Du är SÅ fin i fläta 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   31 januari, 2019 / 09:24

   Ja det kommer bli lite tomt men tur att jag har hundarna 😀

 7. 30 januari, 2019 / 21:17

  Låter som att din sambo kommer få en jätte bra resa 😀 Fina bilder, du passade jätte bra i den där frisyren 😀

 8. 31 januari, 2019 / 01:56

  Men ååååh vad avis jag blir honom!! 😀 Vill också åka på safari <3 DRÖM!

 9. 31 januari, 2019 / 07:36

  Åhh! Hoppas han får en toppenresa, och hoppas att du får en toppentid hemma. Lite egentid sådär och att faktiskt vara ifrån varandra och få sakna, är utan tvekan underskattat =) KRAM <3

  • dixiwonderland
   Författare
   31 januari, 2019 / 09:23

   Det kommer allt att gå bra 😀 Jag ska ju arbeta som i vanlig ordning. Tror dagarna kommer gå riktigt fort 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.