2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

Min kropp hänger inte riktigt med

Vilken intensiv vecka detta har varit. Jag älskar att ha mycket att göra men min kropp hänger inte riktigt med. Att jag glömmer saker är inte likt mig. Och denna veckan glömde jag nycklarna vilket resulterade i att jag blev utelåst och jag lyckades glömma att ta med min vloggkamera två gånger. Förstår att det kanske inte låter som en ”big deal” men att vlogga är mitt jobb så för mig blir den en big deal. Jag har också fått väldigt ont i mina ben. Förmodligen för att min kropp inte är van vid att gå så här mycket som jag har gjort denna veckan. Varje dag har jag gått som minst 1,5 timmes promenad + promenaderna med Bonzo. Jag älskar att motionera så jag klagar inte men det blir påfrestande för min kropp när jag väger såpass mycket som jag faktiskt gör.
Nu i helgen blir det förhoppningsvis lugnare. Min sambo ska på en after work ikväll och Ronja ska sova över. Så medan han är borta så får jag och hundarna mysa med varandra. Igår köpte jag även en ny aktie. Jag har mest fonder på mitt konto men känner att jag har lyckats hitta aktier som jag tror på. Den har redan gått plus med 4 kronor så förhoppningsvis var det en bra investering.

Nu under promenaden med Bonzo såg jag en UPS bil på gatan. Ni känner ingen som börjar springa mot bilen som en galning? haha. Jag fick äntligen mitt paket som skulle ha kommit i Måndags. Klänningen är så himla fin och ni kommer få se den i min vlogg på Tisdag! Jag har även fått svar från H&M och kan meddela att jag inte kommer handla hos dom något mer. Ni kan gå in på min instastories och läsa om deras svar till mig. Jag tycker det är helt sjukt att detta har varit ett ärende sen den 2 Februari och de erbjuder mig inte ens någon som helst kompensation för detta. Värdelöst företag! Nu ska jag städa undan lite här hemma innan jag går till mamma och hämtar Ronja.
Share:

38 Comments

 1. 1 mars, 2019 / 12:07

  Skönt med en lugnare helg 🙂 Lugna helger behövs verkligen ibland.

 2. 1 mars, 2019 / 12:12

  Låter verkligen som att du skulle behöva lite avkoppling så du får ta hand om dig och låta dina ben vila! Promenader är verkligen så underbart, det håller jag absolut med om. Åh vad spännande det ska bli att få se klänningen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2019 / 14:27

   Vila behövs för benet gör ont idag också 🙁

 3. 1 mars, 2019 / 14:11

  Men guuuud vad segt med HM….. Men har hört att de är sämst när det gäller frakt så jag vägrar beställa något från dom. Går dit och handlar om jag ska ha något för litar inte på frakten för mina kompisar har fått väntat 3 månader på paket…

  • dixiwonderland
   Författare
   1 mars, 2019 / 14:26

   Det är sorgligt att se att ett av världens största företag inom sin kategori är så otroligt oprofessionella! Jag började rätt nyligen handla ifrån dom efter att ha haft en paus på 2-3 år och jag kan säga att jag kommer inte sakna dom nu heller. Man behandlar inte sina kunder på detta sätt.

 4. 1 mars, 2019 / 15:14

  Känner igen mig då jag också blir sjukt glömsk när det är mycket i huvudet! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:57

   Ja det är inte bästa kombon men nästa vecka kommer nog bli lugnare 🙂

 5. 1 mars, 2019 / 18:28

  Var det klänningen som kom med UPS? Alltså H&M, tycker de verkligen blivit sämre på sista tiden! Priserna är helt plötsligt skyhöga, kläderna är fulare och uppenbarligen så är deras kundservice sämre med!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:56

   Det var en klänning från Free People 🙂 Ja H&M är helt värdelösa. Finns så många andra butikskedjor som värnar om sina kunder!

 6. 1 mars, 2019 / 19:21

  Kul att en klänning du beställt passade och var fin! 😀 men tråkigt att H&M strulat så mycket och är så oprofessionella!

 7. 1 mars, 2019 / 20:35

  Fina du! Hoppas du får vila ordentligt ihelgen! 😍

 8. 1 mars, 2019 / 20:52

  Så fin du är vännen <3

 9. 1 mars, 2019 / 21:31

  Jag hoppas du kan njuta lite av helgen och att det blir lugnare för dig 🙂

 10. 2 mars, 2019 / 06:19

  För min del brukar det där med att jag glömmer saker vara för att man är för stressad… Ta hand om dig & glöm inte andas! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:54

   Så var det i detta fallet också 🙂 För mycket bollar i luften denna veckan. Men jag har haft en lugn helg och nästa vecka blir förmodligen mycket lugnare 🙂

 11. 2 mars, 2019 / 07:54

  Men fy vad tråkigt med H&M! Ett så stort företag borde verkligen ha bättre service!!! 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:53

   Verkligen! Fick svar nu där de sa att jag får INGEN kompensation för allt detta för jag fick ju 10% rabatt första gången det hände… Alltså på riktigt? Händer skiten 2 gånger på mindre än 1 månad så ska man väl få en ny kompensation och en jävligt bra sådan! Inte direkt så att de har råd att förlora fler kunder.

 12. 2 mars, 2019 / 08:19

  Kom ihåg att andas vännen!! Hoppas nu att du får en riktigt lugn och återhämtande helg!! KRAM FINA <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:52

   Det fick jag 😀 Alla veckor brukar inte se ut så här som tur är 🙂

 13. 2 mars, 2019 / 09:53

  🙁 hoppas du får en bra och lugn helg!

 14. 2 mars, 2019 / 14:17

  Oj, låter som om du skulle behöva lite vila och avkoppling. Nu behöver det inte vara så för dig, men för mig var det där (glömskan osv) det första tecknet på att jag höll på att smälla in i väggen. Glöm inte att ta hand om dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:51

   Så illa tror jag inte att det är för mig men tack för omtanken. Bra att veta vad man ska se kolla efter så man hinner sakta ner innan det är för sent <3

 15. 2 mars, 2019 / 20:47

  Hennes & Mauritz är väl inte direkt kända för kvalitet…. Synd ändå. Själv fick jag ett urdåligt svar från Yves Rocher när jag frågade om de 132 kvinnorna som avskedats vid en av deras fabriker eftersom de gått med i en fackförening. Ett svar som bara var en upprepning vad fabrikens ledning har sagt till dem – de tror att de kan skita i detta och att folk kommer att sluta att bry sig?

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:50

   Oj det har jag inte hört något om alls :/ Om det stämmer så är det fruktansvärt tråkigt!

   • 3 mars, 2019 / 11:05

    Detta är den senaste informationen jag har hittat, men jag ska kolla med SumOfUs och IndustriAll vilka de senaste nyheterna är från i år: http://www.industriall-union.org/fired-yves-rocher-workers-take-their-case-to-geneva-and-paris

    När jag har fått mera information så ska jag ta och översätta svaret jag fick och lägga upp på min blogg. Yves Rocher är stora nog att låta undersöka det som händer av en oberoende tredje part istället för att svälja det som fabriksledningen säger med hull och hår. 🙁

    • dixiwonderland
     Författare
     4 mars, 2019 / 09:10

     Det låter ju inte alls bra men ser fram emot ditt inlägg 🙂

 16. 2 mars, 2019 / 21:11

  Hur klickar jag mig till instastories via datorn?

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2019 / 09:50

   Jag tror inte att det går att göra utan man måste göra det via instagram 🙂

 17. 3 mars, 2019 / 15:49

  Tråkigt med dåligt kundbemötande!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 mars, 2019 / 09:09

   Ja det blir allt mer och mer ovanligt med trevligt bemötande tycker jag! :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.