2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
0   21

Middag på Harrys med bestie


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nakd.com & Nelly.com

Klänningen är från Nakd och väskan är från Michael Kors

Det är full rulle denna veckan. Jag försöker så gott jag kan uppdatera överallt men det känns nästan omöjligt. Får försöka strukturera upp ett schema som jag har att jobba efter. Jag fick en fråga hur jag får allt gjort men saken är den att det får jag inte. Det känns som att jag hela tiden ligger efter med mina uppdateringar. Men som sagt så ska jag försöka strukturera upp ett schema så att jag kan uppdatera på alla mina fyra instagram konton dagligen och även ladda upp stories. Nu när jag har slutat jobba med seo så kommer jag kunna uppdatera bloggen betydligt mer och det blir automatiskt mycket roligare.

Så vid fyra tiden igår eftermiddag kom min bestie hem till mig. Det händer inte ofta att hon kommer så sent. Som jag sa i vloggen igår så hade hon en ledig natt vilket gjorde att vi kunde ses senare än vanligt. Fördelen med det är att vi får ett mycket större matutbud då alla ställen öppnar klockan 17:00. Vi gick till Harrys som jag besökte för exakt två veckor sedan med Amanda. Jag gillar verkligen deras mat och personalen är väldigt service minded vilket jag tycker är viktigt.

Varken jag eller min bestie dricker alkohol (någon enstaka gång bara) så jag frågade om det fanns möjlighet att få en alkoholfri drink. Min favorit är en alkoholfri drink med persikosmak. Och så brukar jag be dom att göra den söt som socker. Denna drinken var så himla god! Har faktiskt aldrig blivit besviken när jag har beställt den drinken och då har jag gjort det på flera olika restauranger. Jag antar att alla har olika ingredienser i men så länge den är söt som socker och smakar persika så är jag nöjd.

Till varmrätt beställde vi Kalvköttbullar, Stora kalvköttbullar serveras med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré.

Alltså detta var så himla gott! Något som jag älskar med Harrys är att de aldrig snålar på såsen. Det är något som ger många pluspoäng. Vår servitris sa även att önskar man mer sås så kan man få det. Vi båda två var så himla nöjda över vår mat. Det var första gången som jag provade denna rätten. När jag var på Harrys med Amanda så åt jag deras Grillad Ryggbiff. Även den var väldigt god.

Sen till efterrätt så beställde vi in deras Marängswish. Det syns inte på bilden men den är enorm! Och så magiskt god. Älskar verkligen marängen. Är rätt säker på att det är fransk maräng. Hatar de där torra äckliga som man kan köpa i butik som bara smakar socker. Denna har tuggmotstånd och är segare. Sen allt annat som ligger på gör detta till den ultimata efterrätten.

Dela

24 Kommentarer

 1. 27 juni, 2019 / 12:02

  Älskar Harrys kalvköttbullar <3

 2. 27 juni, 2019 / 13:04

  Så fin du är! Kram

 3. 27 juni, 2019 / 14:36

  Men åååh vad gott!!! Älskar din klänning också 😀

 4. 27 juni, 2019 / 18:58

  Allt ser sååå gott ut och drinken låter supersmarrig 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:02

   Drinken var så god! Hade kunnat dricka 10 glas till 😀

 5. 27 juni, 2019 / 19:02

  Men så mysigt!! Ser verkligen supergott ut också, den marängswishen omg!! Så himla fin du är också, så fin klänning 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:01

   Tack för alla fina ord 😀 Den marängswishen måste du prova om du har chansen 😀

 6. 27 juni, 2019 / 20:00

  såå gott! älskar att äta ute 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:01

   Jag med 😀 Slipper man diska efteråt xD

 7. 27 juni, 2019 / 21:28

  Men omg vad gott! 😀 älskar köttbullar med rårörda lingon, pressgurka med potatismos/potatispuré och gräddsås 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:01

   Det är verkligen en maträtt som man aldrig tröttnar på 😀

 8. 27 juni, 2019 / 21:37

  Det där med att inte hinna allt.. Det har verkligen inte jag gjort de senaste veckorna 😉 Men åh så gott allt det där såg ut!!! 😀 Vardagslyx när det är som bäst 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:01

   Känns som att du alltid hinner med allt xD Men skönt att höra att man inte är ensam 😀

 9. 28 juni, 2019 / 08:27

  Det där ser ju himmelskt gott ut!

 10. 29 juni, 2019 / 21:11

  Men jösses, vilken fin outfit 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.