5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Lovisa Barkman visar stilen


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Bilderna i detta inlägget tillhör Lovisa Barkman och jag har fått tillåtelse av henne att publicera dom i detta inlägget.

Lovisa är min största inspirationskälla av alla de svenska influencerna. Hennes garderob är att dö för! Min och Lovisas stil skiljer sig väldigt mycket ifrån varandra men jag älskar hennes sätt att klä sig! Sen verkar hon vara en otroligt gullig och målmedveten tjej. Att hon precis har skapat sitt egna klädmärke där hon inkluderar mångfald är bara en av alla de sakerna som jag gillar med henne.

Lovisa Barkman visar stilen

När Lovisa postade dessa bilderna så blev jag helt förälskad i kappan. Jag lyckades köpa en hel del jackor/kappor under 2018. Tycker det är roligt att kunna variera mina outfits även om sanningen är att jag bor i min sambos enorma vinterjacka. Kappan kommer i tre olika färger och av kommentarerna att läsa då är den oversized. Många har skrivit att man ska gå ner 1-2 storlekar än sin vanliga. Jag antar att det beror på hur man vill att den ska sitta. Min favorit är utan tvekan den beigea.

Beige / Svart / Vit

Jag älskar detaljerna i kappan men också att den passar så många olika stilar. Lovisa har stylat den med ett par kostymbyxor, klackar och en snygg väska. Jag hade stylat den med mina leggings (ovanligt) ett par snygga boots och en stor väska.

Dela

4 Kommentarer

  1. 14 januari, 2020 / 12:13

    Den där kappan är verkligen snygg! <3 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.