2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
0   21

Känslan att vakna upp och kunna äta sitt egenbakade bröd

Känslan att vakna upp och kunna äta sitt hembakta bröd. Jag har bakat bröd en gång tidigare men då gick det inte så bra. Denna gången gick det så mycket bättre. Lyckan när man insåg att brödet faktiskt blev mjukt var total. Receptet som jag använde mig av hittar ni här.

Vårt fina porslin hittar ni här
Baka bröd är helt nytt för mig. Första gången gick det inte så bra men skam den som ger sig. Både jag och sambon blev väldigt nöjda med detta brödet. Doften av hembakat bröd är oslagbar. Jag kommer absolut att fortsätta baka bröd. Det blir så mycket godare när man gör det själv. Och jag skulle säga att det är bättre att börja med enkla recept innan man ger sig på de som kräver flera olika sorters mjöl. Väldigt kul att ge bort om man ska bort till någon.

”Mitt hembakta bröd är att rekommendera för de som vill testa på ett enkelt recept”

Får även passa på att önska er alla en Glad Påsk. Vi ska ut till Öresjö och fira tillsammans med min sambos pappas sida. Men innan vi åker dit så ska jag ta ut hundarna. Nu var det nästan två veckor sedan som jag var där sist så det ska bli så himla roligt. Tror dom kommer bli glada över att se mig. Och igår var första gången som jag hade klänning på mig ute. Så himla härligt! Älskar att äntligen kunna ha på mig mina fina klänningar igen. Vi var även ute och fotograferade, som jag har saknat det! Vi kommer förmodligen fotografera väldigt mycket dessa dagarna då min sambo är ledig. Och det är väl på tiden att jag börjar leverera lite outfit bilder igen.

Dela

18 Kommentarer

 1. 20 april, 2019 / 12:13

  Älskar hembakad bröd och önskar dig också en glad påsk! 😀 Kramis

 2. 20 april, 2019 / 16:31

  Alltid lyx att äta nygräddat bröd! 😀 Kram och ta hand om dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2019 / 09:22

   Jag hoppas att du ser detta. Jag har försökt att gå in på din blogg i flera dagar men jag kommer inte in. Får upp att det är sekretessfel :/ Ville bara skriva det så du inte tror att jag bara slutat <3

 3. 20 april, 2019 / 17:16

  Hembakat och nybakat är ju verkligen en sån lyxig och härlig känsla! 😀

 4. 20 april, 2019 / 18:08

  Men OMG vad gott vilken lyx med en sån frulle! 😀

 5. 20 april, 2019 / 21:38

  Åh vad gott <3

 6. 20 april, 2019 / 22:16

  Åh det måste jag testa, ser så gott ut! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   21 april, 2019 / 09:21

   Ja gör det 😀 Väldigt enkelt recept 😀

 7. 21 april, 2019 / 06:38

  Men guuu vad underbart! Blev verkligen sjukt sugen på att baka nu kan jag säga, hihi! Stor kram hjärtat och hoppas du har en otrolig påsk <3 <3 <3

 8. 22 april, 2019 / 09:30

  Åh så himla gott det ser ut, det där skulle jag vilja smaka!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.