2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
2   21

Kakelpalatzet – Kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning


Detta inlägget är ett annonssamarbete med kakelpalatzet.se

Jag har en så tydlig bild på hur jag hade önskat att vårt badrum skulle se ut. Först och främst så vill jag ha ett badrum med ett eller flera fönster som släpper in mycket ljus. Jag vill också ha ett stort badrum, gärna med dubbla handfat med både badkar och dusch separat.

Vårt badrum som vi har just nu är raka motsatsen. Inget fönster till att börja med. Väldigt trångt och helt enkelt inte det drömbadrummet som jag drömmer om. Men när vi väl flyttar så hoppas jag att vårt framtida boende kommer ha allt det som jag har på min önskelista. Och då är det bra att kontakta företag som Kakelpalatzet. Kakelpalatzet grundades i Mölndal och har vuxit till att bli en näst intill rikstäckande leverantör av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning runt om i landet. Genom att anlita Kakelpalatzet så får du hjälp från start till slut. De har specialister som kommer hjälpa dig att göra rätt val för ditt hem.

De har också möjlighet att erbjuda badrumsinredning. Genom att renovera ett nytt badrum så kanske man känner sig lite låst när det kommer till inredningen. Man vill inte gå tillbaka till inredningen som man hade i det tidigare badrummet och därmed kan det vara svårt att tänka outside of the box. Dessutom vill man kanske få råd av någon som har mer kunskap än en själv. Kakelpalatzet arbetar med en mängd olika företag som gör dina drömmar till verklighet. Genom länken så hittar ni deras samarbetspartners och kan klicka er vidare in på deras hemsidor för att se vad som passar just er familj.

Förutom de önskemålen som jag skrev i början av inlägget så vill jag ha ett badrum som är stilrent. Jag vill ha lite saker framme men med bra förvaring. Naturligtvis vill jag att badrummet ska vara fullt med växter. Tänk att ligga i ett badkar, se ut över fönstret och lyssna på en bra podd. Det är avkoppling om ni frågar mig.

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.