0   32
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

Jag har en tendens att bli väldigt manisk

Hoppas att ni fick en bra start på veckan. Jag har haft en jätte bra dag. När jag och Bonzo var ute på vår morgonpromenad så skulle vi gå över en gård där det var en lös hund (trodde jag). Det visade sig att det var en stor, långhårig grå/silvrig katt som lekte aport med sin ägare. Kan ha varit något av de sötaste jag sett. Katten var så stor så därför trodde jag det var en hund. Sen när vi var på väg hem stannade en granne oss då han berömde Bonzo och sa att han var så söt. Det visade sig att denna grannen vars hund vi träffat på ett flertal gånger hade varit en gatuhund från Spanien. Precis som de hundarna som jag arbetar med nu.
Utöver detta så har jag haft en riktig städdag här hemma. Vissa av er var säkert med och svarade på mina städfrågor på instagram. Jag har märkt att hur vårt hem ser ut avspeglar hur jag mår. När jag var yngre och mådde som sämst så var mitt rum kaos! Men när det är städat här hemma så får jag harmoni. Kanske någon av er känner igen er? Här hemma har jag diskat, dammsugit, tvättat golvet, dammat av, plockat bort en massa ljusstakar och tvättar av listerna. Min tanke är att jag ska storstäda två gånger i månaden och tvätta golvet en gång i veckan trots att det känns så onödigt då hundarna skitar ner lika fort igen. Men jag mår så mycket bättre när allt är på sin plats. Och i en liten lägenhet som vi har så är det nästan ett måste att hålla det så rent som möjligt då lite kläder på en stol kan göra att lägenheten upplevs som stökig.
Jag har en tendens att bli väldigt manisk. Och just nu är min besatthet växter. På en vecka har det flyttat in sju nya växter och jag vill ha mer, mycket mer. Det finns risk att jag blir singel om jag inte får detta under kontroll för som ni vet hatar min sambo växter. Men jag älskar att få ta hand om dom. Och jag anser att detta kan vara en av de bästa besattheterna som man kan ha. Jag spenderar TIMMAR varje dag åt att kolla youtube videos där folk visar upp sina växter. Visste ni att det finns air plants? Det är alltså en växt som inte behöver jord utan man lägger den i ett vattenbad en gång i veckan, låter den torka på en handduk och sedan upp på vägen eller i en glasskål. Vart man nu förvarar den. Jag behöver en sån i min samling! De är jätte fina. Jag är också sugen på att köpa en Kalatea men de ska tydligen vara väldigt svårskötta. Vi får helt enkelt se vad det blir i framtiden (för fler blir det) men här får ni se mina vackra orchideer.
Share:

10 Comments

 1. 18 februari, 2019 / 17:49

  Vad skönt o riktigt storstäda, skulle också behöva göra det, en riktig vårstädning 😀

 2. 18 februari, 2019 / 19:12

  Ååååh saknat att kika in här.. har verkligen bott under en sten i flera månader känns de som…

  Vilken rolig katt haha!! Och är precis likadan när de gäller städning. Kan inte slappna av när de är stökigt haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2019 / 08:42

   Jag har saknat dig kan jag säga :*

 3. 18 februari, 2019 / 20:57

  Jag älskar med att ha ordning och reda hemma och det är en riktig utmaning med en tvååring hemma 😉😍

 4. 19 februari, 2019 / 07:35

  Ja, jag såg air-plants inne på Lagerhaus för ett par veckor sedan. SÅ SJUKT ju!! Kram finaste <33

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2019 / 08:41

   Då ska jag direkt gå in på deras hemsida och se ifall jag kan hitta någon 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.