5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Jag brukar alltid ha så mycket energi

Inte den vanliga starten på veckan. Jag brukar alltid ha så mycket energi men ärligt talat har jag inte velat göra något annat än att lägga mig i sängen och sova.

Men det har jag inte haft tid för. Igår var vi på IKEA (vlogg kommer imorgon) så jag behövde få ordning på allt. Har tvättat och hängt upp tvätten här hemma för att få högre luftfuktighet. Som jag har berättat i en av vloggarna så fick jag skicka in vår luftfuktare då den började låta väldigt mycket efter bara 2 veckor. Fick precis veta att de inte kunde laga den och att det var slut på lagret så jag skulle få pengarna tillbaka. Så nu köpte jag en som var dubbelt så dyr men jag hoppas att denna kommer fungera. Har även diskat, dammsugit och tvättat av alla hyllor där vi har växter. Jag tvättar av hyllorna en gång i veckan. För att bli av med damm men också för att förhindra angrepp av kryp.

Bita ihop och tänka bort tröttheten

Nu ska jag ut med Bonzo och sen ska jag iväg för att ta ut vovvarna. Det kommer förmodligen att börja regna när som helst. Just my luck. Sen ska vi åka och handla mat när min sambo har kommit hem från jobbet så det blir en väldigt lång dag. Jag tycker det är riktigt jobbigt med såna här dagar där jag inte har någon som helst energi. Allt går i slow motion och det irriterar mig. Hjärnan känns som potatismos. Jag vet inte om det är på grund av pollen som jag mår så här eller om det är något annat som påverkar. Men jag får försöka bita ihop och tänka bort tröttheten. Förhoppningsvis så har jag mer energi imorgon.

Ni har väl inte missat att jag har en hel kategori här på bloggen till mina växter.
Dela

24 Kommentarer

 1. 6 maj, 2019 / 17:49

  Så tråkigt att du inte känner någon energi och lust. Skickar över en massa styrkekramar och hoppas att det kan peppa lite! Kram fina du <3

 2. 6 maj, 2019 / 19:40

  Åh så segt men såna dagar!! Haft en riktigt seg måndag jag också. Började redan på jobbet då det var massa skit som hände och ändringar i schemat och grejer haha. Sen var det bara småsaker som byggde på det hela så tillslut brast det så låg i sängen och grät och tänkte ännu mer på det jag gick igenom för drygt 3 månader sen 🙂 Usch hemskt men blev på bättre humör när jag kollade på Game of Thrones iallafall. sååå bra!! Ska inte spoila nu om du inte sett det än heheh 😉 Hoppas din dag blir bättre imon!!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2019 / 09:07

   Fina du! Vill bara ge dig världens största kram <3

 3. 6 maj, 2019 / 20:12

  Så fin du är <3

 4. 6 maj, 2019 / 21:24

  Hoppas den nya luftfuktaren kommer funka bättre! 🙂

 5. 6 maj, 2019 / 21:28

  Vilken vacker bild på dig 🙂 Hoppas att tröttheten ger sig, det är kanske pollen som du säger, tycker att många inklusive jag själv brukar klaga över trötthet och att huvudet känns som svullet mos när pollensäsongen drar igång

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2019 / 09:06

   Ja det är nog pollen. Jag tar inga tabletter och sånt heller men funderar på att börja göra det :/

 6. 7 maj, 2019 / 06:19

  Så himla skönt när man får checka av alla sånt där måsten i början av veckan ju =) STOR KRAM hjärtat <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 maj, 2019 / 09:06

   Ja det är skönt men det är minst lika många måsten idag också haha.

 7. 7 maj, 2019 / 09:20

  Alltså vet du hur vacker du är?! Det är sjukt så fin! Så typiskt att det inte gick att laga luftfuktaren, men hoppas den nya fungerar super 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:20

   Den nya fungerar riktigt bra än så länge 😀

 8. 7 maj, 2019 / 12:17

  Åh vad segt, men vissa dagar är man ju bara helt jättetrött :/ Hoppas du är piggare idag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:18

   Tre dagar senare och mycket har inte förändrats. Är fortfarande lika slö :/

 9. 7 maj, 2019 / 13:40

  Av egenskap från att ha gått in i väggen för några månader sedan och varit sjukskriven sedan februari, snälla fina du – lyssna på kroppen och ta de det lugnt <3 Det är oerhört svårt och man blir lätt stressad ytterligare för man måste jobba, man måste tjäna pengar, måste måste måste. Men det är inte värt det. Snälla var försiktig!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:18

   Jag är inte slö på grund av utmattning osv. Tack för omtanke <3 Mer att jag inte har ork till något just nu :/ Kan vara pollen eller bristen på solljus som påverkar men det släpper nog snart hoppas jag.

 10. 7 maj, 2019 / 20:19

  åh så jobbigt att känna så, hoppas det vänder fort!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:16

   Än har inget förändrats tråkigt nog 🙁

 11. 8 maj, 2019 / 14:38

  Att tänka bort tröttheten hör numera till min vardag (inte glad över det men vad ska man göra?!)…! Hoppas dagen blir bättre! Stor kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2019 / 07:13

   Energin är fortfarande inte tillbaka men man får försöka kämpa på 🙂

 12. 9 maj, 2019 / 15:56

  Vilken söt klänning! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.