6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Invigningskväll hos Gröna Klippet

Detta året har handlat väldigt mycket om förändringar för mig. Jag bestämde mig för att 2019 skulle bli det året då jag lyssnade på mitt inre och samtidigt utmana mig själv. Så igår gick jag på event helt ensam. För några år sedan skulle det varit helt omöjligt för mig. Jag som inte ens kunde gå till affären och handla ensam lyckades ta mig till ett event utan att ha någon som helst ångest.
Gröna Klippet startades 2012 av Sofia. Vi fördes samman då min sambo gick i samma klass som hennes lillebror under gymnasiet. Det var även min sambo som skapade loggan för hennes företag. Sofia var den första frisören som fick klippa mig på många år. Vi klickade direkt med varandra. Vi båda är lika gamla, båda två är vågar, vi driver företag och sen har vi båda två gått igenom mycket i livet. Hon är en person som jag ser upp till väldigt mycket. Varje gång jag ser Sofia så blir jag helt varm i kroppen. Hon har en sån otrolig energi som smittar av sig och det är svårt att inte le när man är i hennes närhet. Jag blev väldigt glad över att få inbjudan till eventet och vilken kväll det blev!
Som ni vet så är jag inget stort fan av att gå på event. Det är utanför min comfort zone men detta var utan tvekan något av det mysigaste jag gjort. Energin inne i salongen var magisk. Alla var så himla vänliga och tro det eller ej så gick jag hem med nya facebook vänner. De senaste två veckorna så har mitt liv varit upp och ner. Jag kommer göra en life update video på min youtube kanal så fort jag vet vilken väg livet kommer ta mig. Men därför var det väldigt skönt att få komma ut och träffa nya människor som alla var där av samma anledning.
Man fick möjlighet att göra en gratis håranalys och de 10 första fick även med sig en goodiebag hem. Sen hade de ordnat ett bord med en massa mums mums. Jag blev så förälskad i Sofias raw food bollar att jag tog med mig några hem så sambon också kunde få smaka. Dom var helt amazing! Sen älskade jag även sötpotatisen. Efter att ha minglat i 2 timmar så var det dags för Sofia att berätta om sin väg tillbaka från utbrändhet och hur hon fann sig själv igen. Jag tror att vi alla som befann oss i de rummet blev otroligt berörda av hennes ord. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Det gör naturligtvis ont i en att veta att någon man tycker så mycket om har varit så vilsen. Men hade det inte hänt så hade Sofia kanske aldrig börjat med healning och aromaterapi.
Sen blev det sång. Sofia framförde en av sina låtar och sen var det dags för Sandra / Gaeya. Hon har nyligen bytt namn så än så länge hittar ni henne om ni söker Gaia Salamandra. Herregud vilken röst hon hade. Jag fick rysningar som gick längs armarna hela vägen upp till hårbotten när hon sjung. Hennes röst var så himla klar och jag fick exakt samma känsla som när jag lyssnar på Pocahontas Färger i en vind. Som förövrigt är en av mina absoluta favoritlåtar från Disney. Precis som Sofia så har Sandra en väldigt speciell energi runt sig. Jag tycker verkligen att ni ska ta och kolla upp hennes hemsida. Hennes musik finns även på Spotify. Och har ni möjlighet så besök Nossans Ljusfestival i Grästorp då Sandra kommer spela där hela helgen och Måndagen.
Sen avslutades eventet med sound healning / meditation. Ljuset dämpades och det tändes rökelser. Jag tror att alla vi som var där under kvällen gick därifrån med så mycket känslor inom oss. Jag är så himla glad att jag valde att gå. Göra något som jag aldrig gjort tidigare och det blev så himla lyckat.
Share:

2 Comments

  1. 5 oktober, 2019 / 11:06

    Men gud så roligt med event!! Och så grym du är att kunna gå utan problem helt själv, event är en stor grej 😀 Så härliga bilder och Sofia verkar ju som en supermysig människa 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.