6   31
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Igår kväll mötte jag upp Amanda

Igår kväll mötte jag upp Amanda Panda i stan för att äta på Harrys.

Jag åt där i Mars med hela gänget och maten var så himla god. Hade verkligen längtat tillbaka. Men tråkigt nog så fanns inte rätten som jag åt sist på menyn så jag fick ta deras Grillad ryggbiff med en somrig sallad med chillibearnaise och friterad potatis. Det var gott men inte lika gott som de jag åt sist. Sen var det ett rätt stort minus att de inte hade mynta vilket gjorde att Amanda inte kunde få en mojito och de hade även slut på glass vilket resulterade i att vi inte kunde beställa in deras marängswish som jag hade pratat så gott om.

Men förutom det så hade vi en väldigt trevlig stund. Amanda har nyss kommit hem från Dallas där hon varit och jobbat i några dagar. Så det var roligt att höra vad hon har haft för sig. Jag berättade om vad som var nytt i mitt liv (typ nya växtköp som hon tyckte var sååå intressanta haha).

Köpt ett flertal aktier idag

Annars har jag haft en riktigt lugn dag idag. Regnet öser ner så det finns inte så mycket att göra. Trodde att jag skulle köpa min elfte Calathea men det visar sig att den är alldeles för stor och för dyr. Jag som har uppdaterat hemsidan i 3 dagar för att inte missa den. Känns lite tråkigt men så är det. Har även köpt ett flertal aktier idag vilket känns riktigt kul. Ni känner ingen som ångrade sig och köpte den i alla fall? Haha alltså #CrazyPlantLady. Tro inte att jag bara spenderar mina pengar. Jag kommer alltid prioritera sparandet framför shopping. Men nu har jag köpt alla de aktierna som jag hade på bevakning så det är dags att börja leta efter nya. Viktigt att man sprider sina aktier. Mamma lämnade även av Ronja för ca 2 timmar sedan. Hon ska sova här i två nätter nu så det ska bli mysigt att ha henne här.

Ni missar väl inte min
First Impression av Caia Cosmetics första mascaror?

Share:

16 Comments

 1. 12 juni, 2019 / 19:02

  Men vad häftigt det lät att ha varit och jobbat i Dallas 😀 Himla mysigt ni haft det! <3

 2. 12 juni, 2019 / 20:29

  Nej vad tråkigt att nästan allt ni ville beställa var slut! Men annars såg allt gott ut på bilderna 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2019 / 09:28

   Ja vi kommer inte gå dit igen på en Tisdag xD

 3. 12 juni, 2019 / 22:01

  Tråkigt att ni inte kunde få det ni ville, men hoppas ni hade en trevlig stund tillsammans ändå 😀 Kram

 4. 13 juni, 2019 / 06:20

  Mysigt att vara ute och äta middag men lite trist att de hade slut på så mycket. Maten ser verkligen god ut!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juni, 2019 / 09:28

   Ja vi kommer inte äta där på en Tisdag igen xD

 5. 13 juni, 2019 / 08:25

  Men alltså guuuu vad mysigt!! Och dröm vad gott det ser ut alltså!! KRAM finaste <33

 6. 13 juni, 2019 / 10:13

  Vad härligt det ser ut!

 7. 13 juni, 2019 / 11:25

  wow vad gott det ser ut!! :DD

 8. 14 juni, 2019 / 20:23

  Både maten och drinkarna såg väldigt goda ut även fast ni va lite besvikna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.