2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

Hur mycket kan gå fel på en dag?

Nu ska ni få höra om min dag för den har varit KAOS! Det började när jag och hundarna kom tillbaka från vår morgonpromenad. Då står det tre män och byter lås på ytterdörrarna. Ni som såg denna vloggen vet att jag var inne i stan och hämtade nya nycklar. Men av någon anledning så hade jag aldrig fått reda på att det var just idag som de skulle byta lås på dörrarna. Och där stod jag utan nya nycklar och utelåst.

Egentligen får de inte släppa in mig. Men eftersom min telefon var kvar i lägenheten så kunde jag bevisa att jag bodde där då jag låser upp den med mitt finger. Samt att vi har en stor tavla på Bonzo. Sen blir det driftstörningar på min blogg. Och så får jag sitta i kö till Hallon då min mammas abonnemang hamnade på mitt kontot. Detta kunde Hallon naturligtvis inte lösa och jag orkade inte bråka med dom. Nu tror ni att inget mer kan gå fel idag men där har ni fel.

Hur mycket kan gå fel på en dag?

Sen ser jag att jag har fått in pengar för min Alocasia Dragon Scale. Jag sålde den på Tradera i helgen. Ska ner till källaren för att hämta alla tillbehör som jag har sparat för att skicka växter. Och kommer inte in i förrådet. Testade både den nya och gamla nyckeln men jag kommer inte in. Då jag skulle börja tvätta om 30 minuter så gick jag ner till tvättstugan. Där kom jag naturligtvis inte heller in. Då hör jag att någon går i trapphuset så jag går upp och möts av vaktmästaren. Han håller på att lämna ut nyckeln till tvättstugan och förrådet. Tanken var att vår dörrnyckel skulle gå överallt men så blev det tydligen inte.

Ner till källaren, hämtar allt de som jag behöver, upp till lägenheten och hämtar Ronja + två svintunga IKEA påsar fulla med tvätt. Ner till tvättstugan och låser in tvätten, sen bort för att lämna Ronja till mamma som kom och hämtade henne. Startade maskinerna, upp till lägenheten, hämtade Bonzo, ut med honom där jag möter min bestie. Hem igen för att packa ner växten som skulle skickas och sedan bort till Cleo och Thelma som skulle ut. Sen gå hem för att hänga upp all tvätt och sedan upp till lägenheten.

Nu visar fitbiten att jag är uppe i 18.739 steg

När bestie hade åkt hem så går jag ner för att hämta tvätten. Då har inte tvätten i torktumlaren torkat så jag får hänga upp skiten i lägenheten. Under ett tag så var vårt ena örngott borta också (gömt i ett påslakan lol). Sen så kommer min sambo hem och vi ska träna men vart är då mina nya hörlurar? Jo dom har tvättats i tvättmaskinen… Thank god så fungerade dom i alla fall. Ut och sprang i skogen vilket blev dagens andra träningspass. Nu visar fitbiten att jag är uppe i 18.739 steg. Jag har även vloggat hela dagen idag så ska ta och redigera den nu. Men nu vet ni hur min dag har sett ut, hur har eran varit?

Share:

18 Comments

 1. 5 juni, 2019 / 06:59

  Nämen fyyy vilken dag alltså… Hoppas verkligen att idag blir så himla mycket bättre! För det är du så värd <33

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2019 / 07:50

   De andra dagarna har varit betydligt bättre 😀

 2. 5 juni, 2019 / 08:23

  Men usch vilken jobbig dag 😞! Bra jobbat med träningen😀💪

 3. 5 juni, 2019 / 08:56

  Åhh vilken dag!! Tur att hörlurarna funkade efter en tvättning också hehe 😉 Supervackra bilder!!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2019 / 07:50

   Ja! Kan inte fatta att jag var så dum och inte kollade fickorna innan xD

 4. 5 juni, 2019 / 09:53

  oj, det låter som en mindre bra dag det där. Jag har inte gjort så mycket än, men ska i alla fall jobba och träna efter jobbet idag! Så än så länge har jag haft en bra dag 🙂

 5. 5 juni, 2019 / 09:55

  Nej huh vilken kaosig dag, inte kul när allt verkligen händer på en och samma gång! Hoppas denna dag blir betydligt bättre och jag ska fixa ihop ett sånt inlägg som du önskade inom kort! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2019 / 07:49

   Det är ju alltid så att allt inträffar samtidigt xD Det ser jag fram emot 😀

 6. 5 juni, 2019 / 14:28

  Men fyyy vilken dag,! 🙁 Hoppas idag flyter på bättre 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2019 / 07:48

   De andra dagarna har varit betydligt enklare än den xD

 7. 5 juni, 2019 / 16:41

  Alltså vilken dag, blir svettig bara av att läsa om den haha! 🙂 Min har varit händelserik. Åkte direkt från jobbet till Danderyd för studentutspring. Snart ska jag till Uppsala för Vårruset 😀 Kram

 8. 6 juni, 2019 / 10:10

  Men vilken tuff dag! Hoppas du får en fin dag idag! 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.