2   26
5   33
1   29
1   25
1   31
7   37
1   29
2   21

För mig så är det äkta vänskap

Igår lyckades jag både låsa mig och Bonzo ute samt glömma vloggkameran hemma. Men trots detta så fick dagen ett så himla fint avslut. Jag tog nämligen en fika med min fina Ann-Sofie. Vi hade inte setts sen Oktober så det var så mysigt att äntligen ses igen och prata ikapp om allt som hänt dessa månaderna. Trots att vi bor 10 minuter ifrån varandra så ses vi väldigt sällan. När man blir vuxen så har man inte lika mycket tid för varandra som när man var små. Men varje gång vi ses så är det som att tiden har stått stilla. Och för mig så är det äkta vänskap. Vi vet var vi har varandra och när något sker så finns vi där direkt.
Jag umgås i stort sett bara med mina barndomsvänner. Hade Sara Lee bott närmare och inte 10 timmar bort så hade hon naturligtvis också varit en person som jag träffat mer. Men ju äldre jag har blivit desto mer har jag insett att det handlar inte om hur många vänner du har utan vad för typ av vänner du har. För mig är det viktigt att ha vänner som jag kan lita på och då jag har känt mina Annisar hela livet så vet jag att dom kan jag lita på till 100%. Samma sak gäller naturligtvis Sara Lee.

Jag kan ibland önska att jag hade mer vänner. Men jag har väldigt svårt att släppa in folk då jag har blivit sårad allt för många gånger. Sen känns det omöjligt att få ihop tiden. Jag älskar dock stunderna när jag och Amanda tar en sushi ihop i stan. Eller när jag stöter på bekanta ute och man småpratar. När man var liten så hade man all tid i världen. Men som vuxen är livet ett enda stort pussel och man försöker få alla bitarna på plats.
Dela

18 Kommentarer

 1. 27 februari, 2019 / 08:45

  Otur med att du lyckades låsa er ute…. Men lät ju lite drömmigt att fika med någon man inte träffat på så pass lång tid!! 🙂 Kramiiis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2019 / 10:38

   Haha ska försöka sluta stressa så mycket så att jag inte glömmer bort nycklarna igen xD

 2. 27 februari, 2019 / 08:46

  Men ja! Det är ju verkligen dom vännerna som är dom bästa! Dom där man inte ses på evigheter och sen är allt precis som vanligt. Dom där man alltid vet att dom finns där! STOR KRAM fina <3

 3. 27 februari, 2019 / 08:55

  Vad härligt att du har en sådan fin vän! <3 Kramis

 4. 27 februari, 2019 / 09:06

  Man får verkligen uppskatta de stunderna man träffas då det inte bli så ofta, men himla mysigt det är när man väl ses! 😀 Du är så klok och håller verkligen med dig om att det som spelar roll vilken typ av vänner man har. Hellre få och äkta än fler och oäkta! <3

 5. 27 februari, 2019 / 10:17

  Vad härligt att ni hann ses!

 6. 27 februari, 2019 / 19:30

  Klokt skrivet. Det är så viktigt vilken sorts vänner man har! Stor kram

 7. 28 februari, 2019 / 15:54

  vad mysigt med fika 🙂

 8. 3 mars, 2019 / 23:19

  jag instämmer, jag har några få vänner som jag känner jag kan lita på och som jag verkligen gör alt för och det känns viktigare än att ha massa vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.