0   32
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

En riktigt bra Tisdag minus tandsten

Jag har varit smått stressad över denna dagen men allt föll på plats. Fick ett telefonsamtal redan klockan 09:30 då rörmokarna undrade om de kunde komma tidigare. Det var tänkt att de skulle komma mellan 11-12 men då jag hade tandläkartid kl 12:20 så var jag lite nojig över tiden.

Dom lyckades lösa problemet så nu hoppas jag att vi slipper problem framöver. Hann fotografera lite bilder innan jag skulle till tandläkaren. Jag är en person som älskar att gå till tandläkaren. Har alltid gjort det. Min tandläkare är så galet vacker och jätte gullig. Känner mig alltid trygg i hennes händer. Men den där jävla tandstenen… Jag gick därifrån klockan 13:00 och nu 4 timmar senare så blöder jag fortfarande i käften. Dock såg allt väldigt bra ut. Jag hade fått missfärgningar på min ena framtand. Det såg ut som att jag hade ett pepparkorn där. Så himla irriterande, speciellt för mig som alltid ler med mina tänder. Men de kunde slipa bort det och det bästa av allt är att det ingick i min försäkring så jag behövde inte betala något.

Nu kommer jag sluta dricka te då det var anledningen till missfärgningarna. Jag har inte perfekta tänder. Har några små glipor vid framtänderna men jag älskar mitt leende. Så det känns alltid bra att få rena och fina tänder trots smärtan som jag har just nu. När jag kom hem så tog jag ut Bonzo på en promenad innan jag gick hem till Amelie där jag blev kvar i 3 timmar. Vi hade det så himla mysigt. Pratade lite om fotograferingen, jag myste en massa med Tyson och så pratade vi om allt mellan himmel och jord. Så himla fin är hon! Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från jobbet. Då ska vi åka och handla. Sen får vi se om det blir något träningspass eller inte. Har inte ätit sen imorse och vet inte om jag kommer kunna äta så mycket när tänderna gör så ont.

Share:

18 Comments

 1. Amelie
  25 juni, 2019 / 18:50

  Tack för idag!! Tyson är helt utslagen efter ditt besök Hahaha. Så roligt det skall bli med fotograferingen!

 2. 25 juni, 2019 / 20:25

  Så fantastiskt vackra bilder på dig! <3
  Hoppas att du har haft en fortsatt fin tisdag.
  Kram

 3. 26 juni, 2019 / 09:34

  Men alltså huuuuur man kan älska att gå till tandläkaren är ett mysterium för mig! Jag har ju typ ångest deluxe varje gång jag måste dit, haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   26 juni, 2019 / 21:02

   Jag har aldrig haft problem förutom tandsten 😛

 4. 26 juni, 2019 / 11:05

  Såå fina bilder!!
  Jag hade också jättemycket tandsten sist jag var där. Det var blod över hela tandläkaren och mitt ansikte haha!!

 5. 26 juni, 2019 / 17:33

  Så härliga bilder ,men mindre härligt ang tänderna då:( kram

  • dixiwonderland
   Författare
   26 juni, 2019 / 21:01

   Det känns bättre idag men igår gjort det ont xD

 6. 26 juni, 2019 / 18:37

  Du lägger alltid ut SÅ sjukt fina bilder!! <3

 7. 26 juni, 2019 / 20:31

  Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren xD

 8. 27 juni, 2019 / 09:12

  Så skönt att det gick bra hos tandläkaren och att de kunde fixa missfärgningen! ^^ Så bra att det känns bra för dig att gå till tandläkaren!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 juni, 2019 / 17:02

   Ja det var skönt att de kunde ta bort missfärgningen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.