0   18
0   19
0   20
2   21
0   18
4   27
0   21
2   20

En lång, kall promenad denna Måndagen

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Själv har jag spenderat större delen av dagen med att arbeta och kolla på Grimm. Jag följde aldrig serien när den gick på tv för jag tycker att det ser så himla fake ut när wesen visar sig men utöver det så är det en riktigt bra serie. Jag började kolla i helgen och är på avsnitt 15 på andra säsongen. Något säger mig att jag kommer vara klar med alla säsongerna (6 st) innan veckans slut.

Har även varit ute på en lång, kall promenad med Ronja. Detta är första gången i år som vi har haft nollgradigt hela dagen. Jag älskar det även om jag fryser på mina promenader. Nu hoppas jag att vi får snö snart. Tänk att jag på Lördag ÄNTLIGEN kan börja julpynta. Nästa år så tänker jag inte vänta till 2 December det är en sak som är säker. På Torsdag ska jag ut till Överby och förhoppningsvis komma hem med en massa fint julpynt. Vi gick för att hämta ett paket åt min sambo. Jag har två paket att hämta ut vilket jag ska göra senare idag. Snabba leveranser gillar vi! Nu ska jag sätta mig och redigera klart helgens vlogg som kommer upp imorgon. Igår när jag försökte redigera så kraschade programmet och naturligtvis hade jag inte sparat så det är en hel del att göra om.

Till middag idag tänkte jag göra potatismos och älgstek. Kan säga att det fortfarande vattnas i munnen när jag tänker tillbaka på den goda maten som vi åt i Varberg. Skulle vara kul om ni ville dela med er av vad ni ska äta till middag idag?

Share:

20 Comments

 1. 26 november, 2018 / 16:42

  Alltså, jag tycker ju himla mycket om Grimm!

 2. 26 november, 2018 / 17:23

  Jag har försökt att se Grimm för det låter som en serie jag skulle gilla men jag hade så svårt för den, tycker det känns för mycket som Supernatural som är en av mina favorit serier 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2018 / 09:37

   Oj jag tycker inte att det finns några som helst likheter? 😛 Eller enda likheten är väl övernaturliga varelser och att någon bekämpar dom men tycker det är två helt annorlunda serier. De 5 första avsnitten av Grimm är inte bra men nu är jag på Säsong 3 och började kolla för 3 dar sedan så kommer man in i det så är det riktigt bra 😀

 3. 26 november, 2018 / 17:34

  Jag hoppas också på snö snart och så mysigt med december och julpyntande snart 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2018 / 09:35

   Ja det hade varit skönt med en vinter där vi har snö mer än 2 dagar 🙂

 4. 26 november, 2018 / 22:08

  Ohh så mysigt att gå på en långpromenad och det är kallt och frysigt ute, speciellt då man har hund med sig =D

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2018 / 09:35

   Mysigt ja men inte när det är nollgradigt och man är ute i 1,5 timma xD

 5. 26 november, 2018 / 22:39

  Själv går jag och fryser i dunjacka trots att det är runt 9 plusgrader, känner att Skottland har gjort mig svag för kyla!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2018 / 09:34

   Oj du som ändå kommer från Norrland om jag inte är helt ute och cyklar? 😛 Vi har ju dock inte samma kyla som i Norrland. Här är det en väldigt isande kyla.

 6. 27 november, 2018 / 08:54

  Så myys att julpynta!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2018 / 09:33

   Ja! Gud va jag längtar alltså 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.