6   30
17   42
4   33
3   27
0   26
0   24
0   23
3   27

Efter att ha vaknat upp bredvid min sambo i fyra dagar

Efter att ha vaknat upp bredvid min sambo i fyra dagar så känns det konstigt att gå in i rutinerna igen. Dessa dagarna har varit väldigt energilösa. Förmodligen för att jag har sovit så fruktansvärt dåligt och vaknat flera gånger. Min nackspärr verkar äntligen vara borta men fy va ont jag har haft. I snitt sov jag kanske fyra timmar och jag har vaknat över åtta gånger per natt. Sånt man kan se när man har en fitbit. Men inatt sov jag äntligen bra igen.

Jag är så himla glad över att vi fick fint väder idag. Som ni vet så gör jag min sista promenad med Cleo och Thelma idag. Så det hade varit extra jobbigt om det hade varit dåligt väder. Veckorna har gått så himla fort. Just nu är det lite svårt att greppa att det förmodligen blir sista gången som jag ser dom då de flyttar till en helt annan stad. Men jag är så glad och tacksam över att deras ägare gav mig förtroendet att ta hand om dom. Och jag är glad över att vi har haft så roligt dessa månaderna.

Vad händer denna veckan?

Måndag:

Först ut med Ronja på en promenad. Sen direkt bort till Cleo och Thelma för att spendera lite mer tid än vanligt med dom innan vi säger hejdå. Hem och fortsätta redigera videos som jag spelade in förra veckan. Tvättid klockan 14:00. Idag borde jag också få paket från både Kicks och Caia Cosmetics. Så det blir att spela in en video om allt går som det ska med leveransen.

Tisdag:

Bestie kommer hit och vi ska fotografera outfits! Måste passa på nu när det ska vara bra väder. Känns som att halva Juni redan har passerat och jag har inte fotograferat en enda outfit! Senare på kvällen ska jag ut och äta middag med Amanda Panda som har kommit hem från Dallas. Har längtat så mycket!

Onsdag:

Ronja flyttar in och ska sova här i två nätter. Planen är att dra ut på långpromenad varje dag. Står att det ska regna men det skiter jag i. Så länge det inte öser ner så ska vi allt ut och träna tillsammans. Kommer även ha en hel del bilder från Tisdagen att gå igenom och redigera.

Resten av veckan har jag faktiskt inga planer för än. Och ärligt talat så tycker jag det är lite skönt. Förr kunde jag aldrig göra något impulsivt men jag börjar bli bättre. Även om jag aldrig kommer vara den som dagen efter kan resa iväg någonstans. Det krävs planering haha. Men vi får helt enkelt se vad veckan har att erbjuda. Bra väder hoppas jag. Nu har vi haft väldigt mycket regn de senaste, vilket naturligtvis är bra. Men några soliga dagar skadar inte.

Veckans Vlogg / Snyggaste kläderna

Share:

18 Comments

 1. 10 juni, 2019 / 09:24

  Hoppas att veckan blir bra vännen! GUD vilken vacker bild på dig! <3

 2. 10 juni, 2019 / 09:24

  Usch vad jobbigt för dig med nackspärr men vad skönt att du har sovit bättre inatt! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2019 / 09:10

   Ja det var på tiden att den försvann 😀

 3. 10 juni, 2019 / 16:36

  Åh vad tråkigt med hundarna :,(

 4. 10 juni, 2019 / 18:20

  Lycka till med allt du ska göra i veckan och så otroligt trist att hundarna flyttar. Hoppas du fick en mysig stund med dem idag <3 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2019 / 09:09

   Vi hade en jätte fin dag tillsammans <3

 5. 10 juni, 2019 / 19:21

  Skönt att sömnen har blivit lite bättre på sistone! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2019 / 09:09

   Det är betydligt enklare att sova när man inte har nackspärr 😛

 6. 10 juni, 2019 / 20:10

  Härligt med lite frihet mot slutet av veckan när du har fullt upp nu i början! Hoppas fotograferingen går bra imorgon <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2019 / 09:08

   Det blir nog ingen fotografering idag för vädret är skit som vanligt 🙁

 7. 10 juni, 2019 / 23:49

  Låter som om du kommer få en härlig och kul vecka, även om det förstås är trist med sista promenaden med de två sötnosarna <3 Hoppas att vädret blir super hos er!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2019 / 09:06

   Vädret är skit hos oss som vanligt xD Orkar fan inte! Jag som hade tänkt fotografera outfits idag 🙁

 8. 11 juni, 2019 / 10:27

  Åhh, voffsingar vänjer man sig snabbt vid!

 9. 15 juni, 2019 / 00:06

  Ussch för nackspärr det har ju jag emellanåt och det är så viktigt att man ligger bra då. Ledsamt att ni snart skiljs åt då, men låter ju som om de kommer få det bra

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juni, 2019 / 18:54

   Sista promenaden var i Måndags så vi kommer inte ses något mer nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.