17   42
2   31
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Det var så länge sedan som jag besökte Nakd

Ribbon Lace Detailed Dress / Shoulder Knot Mini Dress / Milla Striped Set

Det var så länge sedan som jag besökte Nakd men de gjorde mig inte besvikna. Wow va mycket fint dom har fått in. Den första klänningen älskar jag. Hoppas verkligen att dom får in den i vitt för då köper jag den direkt. Blommigt kan aldrig gå fel och hur underbart sött är inte detta setet? Gillar det så himla mycket!

Short Sleeve Chiffon Dress / V-Neck Delicate Lace Dress / Lace Hem Detailed Dress

Den första klänningen fick mig att tänka på min bestie. Den hade varit så himla söt på henne. De andra två har bohemiska inslag och det är något som jag tycker Nakd är väldigt bra på. Tyvärr har jag alltid haft problem med deras storlekar. Allt jag köper är för stort men nu när jag beställer så tänker jag ta medium eller large. Tycker dock det är ett stort plus att dom hellre har stora storlekar än för små.

Thin Strap Crochet Singlet / High Frill Neck Print Blouse / Milla Detailed Blouse

Hur fina är inte dessa blusarna? Linnen är inte något som jag använder ofta men jag köpte faktiskt ett jätte sött linne förra året som jag borde använda mer. Dessutom fortsätter gult att vara trendigt och denna blusen är inget undantag. Kommer ni ihåg när det var super inne med puffärmar? Jag älskade den trenden och är glad att den fortfarande håller i sig.

Nutti Dress / Carmen Off Shoulder Dress / Nutti Dress

Tre perfekta vardagsklänningar, framför allt om man är ute efter vardagsklänningar som inte går ur tiden. Men skulle man ut på middag så skulle jag styla med lite mer accessoarer. Kanske ett fint hårband?

Frill Neck Balloon Sleeve Blouse / Contrast Button Layered Dress / Contrast Button Layered Dress

En söt blus och två super fina klänningar. Knappar är en trend som kom i höstas och den håller i sig även detta året. Jag tycker det blir så fina detaljer.

Cropped Frill Short Sleeve Top / Gathered Front Cotton Singlet / Slip Shoulder Flounce Blouse

Och de söta blusarna, topparna och linnen fortsätter att trilla in. Förutom att de är enkla att styla man får dessutom väldigt mycket användning av dom. Framför allt för att de aldrig går ur tiden. Därför ska jag försöka investera i fler blusar denna sommaren. Många av de som jag redan har hemma har jag haft i flera år.

Square Neck Crochet Crop Top / Lace-Up Back Mini Dress / Yol Double Breasted Dress

Hur söt är inte denna toppen? Jag är kär! Klänningen i mitten kommer dessutom i 5-6 olika färger. Riktigt fin och jag tycker även att klänningen till höger är ett riktigt statement.

Flute Sleeve Frill Detail Top / Patch Printed Frill Dress / Miami Playsuit

Med andra ord så avslutar vi med lite bohemiska plagg. Blusen är så socker söt att jag finner inga ord. Klänningen i mitten tycker jag är helt underbar med sitt mönster och färger. Och playsuiten är så fin dessutom ett perfekt alternativ om man inte vill ha klänning på studenten.

Om ni missade Veckans Vlogg så hittar ni den här
Share:

18 Comments

 1. 6 maj, 2019 / 09:12

  Så himla fina plagg det har kommit in! <3 Kramis

 2. 6 maj, 2019 / 10:25

  Gula blusen och klänningen är så fina. Doftar sommar!

 3. 6 maj, 2019 / 10:41

  Sååå mycket snyggt! Var tom tvungen att klicka på vissa av länkarna haha bara för att det var så snyggt! 😉 Kram

 4. 6 maj, 2019 / 11:27

  Så många söta plagg!

 5. 6 maj, 2019 / 15:55

  Men åååh så mycket fint! <3 Vill bara förnya hela min garderob!!

 6. Marie
  6 maj, 2019 / 19:04

  Den första klänningen har jag också kollat på men var osäker på färgen haha

 7. 6 maj, 2019 / 20:04

  så fina! älskar klääänningar 😀

 8. 11 maj, 2019 / 07:57

  Jag tycker verkligen att dom har steppat upp sitt game på sistone! Så galet mycket fint ju =) Kram hjärtat <3

  • dixiwonderland
   Författare
   12 maj, 2019 / 13:53

   Jag tycker alltid att de har levererat men har alltid haft sån otur med storlekarna när jag har handlat där 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.