0   32
1   27
0   25
9   39
8   36
6   34
16   29
6   28

Det har börjat trilla in allt mer vår och sommarkläder

Jogger Grå / Long Sleeve Sweatshirt Grå / Long Sleeve Sweatshirt Svart / Jogger Svart

Jag har gjort en beställning hos H&M på träningskläder. Men som det ser ut nu så kommer jag inte att få paketet… Om det stämmer så kommer jag sluta handla hos dom för då är det andra gången på en och samma månad som detta sker. Eftersom jag inte kan förlita mig på den beställningen så kollar jag på andra träningskläder att beställa. Jag vill nämligen ha träningskläder när jag går ut med hundarna. Det blir mer effektivt samt skönt att ha arbetskläder och inte ha sina vanliga kläder. Och naturligtvis så föll dessa mig i smaken direkt. Jag har lite från Calvin Klein sen tidigare och jag älskar deras mjukiskläder. Så mysiga och mjuka framförallt.

Soft Off Shoulder Dress Ljus Rosa / Soft Off Shoulder Dress Vit / Soft Off Shoulder Dress Gul

Vet ni vad jag såg igår? SNÖDROPPAR! Första vårblommorna som jag ser i år. Nu är längtan efter våren så himla stort. Speciellt när man börjar se små tecken ute i naturen. Det har börjat trilla in allt mer vår och sommarkläder. Bland annat dessa tre klänningarna som jag tycker är så himla fina! Det känns som den perfekta vardagsklänningen om man som mig älskar den bohemiska stilen.
High Leg Wired Body Vit / High Leg Wired Body Svart / Old Stories Bustier Svart / Old Stories High Waist Panty Svart / Old Stories Bustier Vit / Old Stories High Waist Panty Vit
Det har även kommit in en massa fina underkläder. Kanske lanserades dom inför Alla Hjärtans Dag? Detta är inte min typ av underkläder men jag tycker de är jätte fina. Ska man tex göra en gravidfotografering så skulle jag tycka det var jätte kul om min kund hade något liknande. Naturligtvis ska det vara bekvämt först och främst. Men ibland kan det vara roligt att klä på sig något litet extra. Jag tycker det är så fint om man har en stickad tröja och bh:banden syns om de har några fina detaljer. Även om man har en transparent blus så kan det vara grymt fint med en bh som har lite mer detaljer.
Share:

18 Comments

 1. 19 februari, 2019 / 18:33

  Wow så fina plagg! 😀 Älskar den gula klänningen och det grå mys setet! 😀

 2. 19 februari, 2019 / 21:26

  Alltså åh, hur drömmiga var inte dom där klänningarna?!! 🙂 Men va, varför får du inte beställningar från dem? Jag älskar deras träningskläder!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2019 / 12:29

   För att Postnord slarvar bort mina paket

 3. 19 februari, 2019 / 22:08

  Åååh vad mysig Calvin Klein kläderna såg ut att vara!! Och klänningarna var bara huuur söta som helst ju 😀

 4. 20 februari, 2019 / 08:03

  Alltså ÄLSKAR!! Nu längtar jag bara efter att vädret ska tillåta att man bär plaggen med!! hur fina var inte off shoulder-klänningarna liksom?? =) Kram fina <3

 5. 20 februari, 2019 / 08:53

  De översta myskläderna såg otroligt sköna ut. Är en sucker för mjukis!

 6. 20 februari, 2019 / 20:02

  så snygga! de grå myssettet skulle jag vilja ha 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.