17   42
2   31
3   26
0   25
0   24
0   23
3   26
0   20

Beställa hem en av dessa långklänningarna

Floral Sleeve Maxi Dress / Floral Sleeve Maxi Dress / Floral Flutter Midi Dress

Jag funderar starkt på att beställa hem en av dessa långklänningarna. Jag har inga långklänningar men tänker att det är dags nu. Naturligtvis kommer den vara 2 meter för lång men det är bara att sy upp tänker jag. Man kan ju göra det själv eller lämna in hos en sömmerska.

Nopi Dress / Gisela Playsuit / Gisela Dress

Jag visste faktiskt inte att den första klänningen är en jeansklänning. Ofta brukar jeansklänningar vara mycket mörkare. Denna var riktigt söt och ett extra plus är att den är i 100% bomull. Playsuiten och klänningen är så fina tycker jag. Jag gillar verkligen plagg som får mig att tänka på landet.

Layla Dress / Lacie Dress / Foila S/S Dress

Dessa tre får mer än gärna flytta hem till mig! Hur fina är dom inte? Jag har aldrig haft några gröna plagg men dessa är så himla fina i färgen. Sen när det är blommor på hur kan man då motstå? Och på tal om blommor. Hur magisk är inte den vita klänningen? Alltså på riktigt! Borde inte vara lagligt att göra så fina klänningar.

Donna Blouse / Samantha Dotted Blouse / Danielle Wrapped Top

Ni vet hur mycket jag älskar blusar och dessa tre är inget undantag. Fantastiska sommarfärger, snygg design på alla tre och bra priser. Vad mer kan man begära? Det som jag gillar extra mycket med dessa tre är att de har detaljer i midjan.

Aubrey Gown / Aubrey Gown / Jaqline Offshoulder Dress

Ska du eller någon som du känner på bal i sommar så skulle de två långklänningarna vara perfekta alternativ. Jag gillar när man köper klänningar som man kan använda vid fler än ett tillfälle. Den rosa off shoulder klänningen är så fin i alla dess detaljer.

Star Offshoulder Dress / Star Offshoulder Dress / Jaqline Offshoulder Dress

Vi avslutar detta inlägget med tre sommarklänningar. Man kan inte tänka på något annat än sommar när man ser dessa tre. Dessutom är den gula klänningen samma klänning som den rosa över dessa.

Share:

10 Comments

 1. 14 maj, 2019 / 21:13

  Så fint alltihop! 😀

 2. 15 maj, 2019 / 08:20

  De gröna klänningarna var så fina 🙂

 3. 15 maj, 2019 / 17:02

  Den första långklänningen hade passat dig så bra, du är fin i blått!

 4. Caroline
  16 maj, 2019 / 07:18

  Får snart sluta läsa din blogg för du hittar alltid så fina kläder så man blir shopping sugen🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.