5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Balfotografering | Boka senast den 2 Juni och få 1000 kronor i rabatt


Detta inlägget är i annonssamarbete med mitt företag Wondersbydixi

Vi börjar närma oss studenten vilket också innebär bal. Förra året hade jag nöjet att både få fotografera balbilder men också gå på studentfest. Riktigt fina minnen som man kommer få ha med sig resten av livet. Och det är det bästa med bilder enligt mig. Att dom fångar ögonblick, känslor som vi sedan kan komma ihåg tack vare att de blev förevigade på bild.

Ska du eller någon du känner gå på balen i år och vill ha vackra bilder att minnas tillbaka till? Tveka inte på att höra av dig och boka en balfotografering. Just nu har jag en kampanj där ni får 1000 kronor rabatt om ni bokar senast den 2 Juni. Kontakta mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till FOTO – BAL. Vid bokning så ingår det 10 bilder som är redigerade och klara inom 2 veckors tid.

Dessa bilderna fotograferade jag förra året. Det var även då som jag gjorde mitt första betalda jobb som fotograf. Så himla roligt att tillsammans kunna skapa bilder som kommer föreviga minnen för alltid. Jag har en väldigt tydlig stil i mina bilder. Alltid utomhus, naturliga ansiktsuttryck och så försöker jag alltid fånga känslorna. Ni som har följt mig via mina sociala medier vet ju själva hur jag tycker om att bli fotograferad. Som fotograf är det viktigt att själv bli inspirerad av det man gör. Att man skapar bilder som man själv tycker om och då även blir bokad för att kunderna tycker om det som de ser.

Balfotografering behöver inte vara stela bilder där man står och kollar in i kameran. Det går att skapa roliga, vackra och glädjefyllda bilder som man blir glad av att se. För mig var dessa fotograferingarna lite av en utmaning då jag inte kan få paren att göra galna saker eftersom att man blir begränsad när man har långklänning. Men jag är så himla nöjd över hur dessa balbilderna blev. Det känns väldigt skönt att så här 1 år senare kunna säga det.

Bilder från tidigare fotografering

Dela

18 Kommentarer

 1. 27 maj, 2019 / 16:11

  Vilka fina balbilder du tog förra året och du är verkligen duktig på att fotografera! <3 Kramis

 2. 27 maj, 2019 / 16:21

  Men wow så fina de är <3<3

  Ja men ååh vad kul, ska kolla upp mitt schema också, kanske hade varit kul att följa med på en tävling? 😀

 3. 27 maj, 2019 / 21:30

  Wow så fina bilder 😀

 4. 28 maj, 2019 / 06:23

  Synd att jag inte ska dansa bal. Hade varit så roligt att ha riktigt fina bilder att titta på och minnas tillbaka. 🙂

 5. 28 maj, 2019 / 07:52

  Men alltså åhhh! Dina bilder är verkligen magiska!! Önskar att jag hade haft med dig på min bal alltså! STOR kram hjärtat <3

 6. 28 maj, 2019 / 10:36

  Fina bilder, verkligen minnen för livet!

 7. 28 maj, 2019 / 20:14

  Så fina bilder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.