5   27
2   27
5   35
1   29
1   25
1   31
7   39
1   29

Både idag och imorgon får 25% rabatt på hela er beställning

Idag är jag så trött! Det var ingen smart idé att dricka kaffe igår kväll för jag kunde inte somna när vi skulle lägga oss. Som jag har berättat så har jag slutat dricka kaffe men är jag ute och fikar så tycker jag det är så gott med en islatte med vaniljsmak. Men jag tänkte inte alls på hur koffeinet skulle påverka mig. Tror inte jag somnade förrän klockan var 02:15 och sen upp 07:30. Sen startade jag dagen med att ringa UPS då mitt paket fortfarande sitter fast. Mailade även företaget som skickade ut paketet och förhoppningsvis så får jag det innan veckans slut. Företaget hade glömt att skicka med papper som tullverket behövde för att kunna skanna in paketet. Sen var jag ute och gick en 2,5 timmas promenad med alla hundarna. Men det var så härligt då vi har strålande sol och 10 plusgrader. Men nu har sömnbristen och tröttheten efter promenaden tagit ett grepp om mig. Jag har dock fortfarande en hel del saker att göra men jag kommer sova gott inatt.

Igår hämtade jag ut en beställning från Yves Rocher. Vi behövde fylla på här hemma. Hur grymt är det inte att ni både idag och imorgon får 25% rabatt på hela er beställning med koden NOW25. Vilken tajming. Jag tänkte att jag skulle tipsa er om några av mina favoriter ifall ni är sugna på att göra en beställning.

Denna ögonprimern har varit min favorit i flera år. Jag har testat primers från stora kända märken men ingen är så bra som denna. Den får skuggorna att sitta på plats i över 10 TIMMAR! Den skapar inga fula veck eller liknande och är verkligen bara så himla bra. Den är också väldigt dryg vilket gör att den håller så himla länge. Fungerar lika bra med matta som skimriga ögonskuggor.
Sen vill jag även tipsa om denna nagellacksborttagningsburken. Den har vunnit best i test och är så grym. I bruken är det som skumgummi och i mitten är det ett hål där du stoppar ner nageln. Och på bara några få sekunder så är färgen helt borta. Jag upplever också att den enklare tar bort glitter från naglarna än vad tex aceton gör. Jag tycker den är grym och köper alltid nya brukar så fort de jag använt tagit slut.
Dela

22 Kommentarer

 1. 27 februari, 2019 / 16:33

  Så mycket härligheter! Och islatte är ju så gott, man kan ju inte tacka nej 😉

 2. 27 februari, 2019 / 20:52

  Den promenaden lät ju så härlig! 😍

 3. 27 februari, 2019 / 20:56

  Måste vara bland det värsta när man inte kan somna… Så jobbigt och man blir bara mer och mer stressad för att man vet att man ska upp tidigt….

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2019 / 10:37

   Ja det är riktigt störande men inatt somnade jag snabbt och sov bra också för den delen 😀

 4. 27 februari, 2019 / 21:17

  Vilket bra tips 😀 deras parfymer luktar så gott!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2019 / 10:36

   Då ska du testa deras shower gel 😉

 5. 27 februari, 2019 / 22:54

  Kaffe är så gott, men tror dock inte att jag påverkas så mycket av det 🙂 kan i stort sätt dricka det när som 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2019 / 10:36

   Men då antar jag att du dricker kaffe dagligen? Jag dricker kanske kaffe 1 gång i månaden och får aldrig i mig koffein utöver det så det är inte konstigt att jag reagerar så starkt 😛

 6. 28 februari, 2019 / 09:05

  Åh bra tips <3

 7. 28 februari, 2019 / 09:05

  Men alltså hur bra?? Har själv faktiskt inte köpt några utav deras produkter, däremot har Mamma alltid gjort det och är supernöjd. Så kanske något man borde slå till på nu? =) kram fina <3

 8. 28 februari, 2019 / 09:55

  Vad trevligt med någon som berättar om bra produkter från Yves Rocher! Hittills har jag bara sett för en massa ”fina” och dyra märken. Jag har en fet hy och en primer är kanske något jag borde testa eftersom allt smink t.o.m. vattenfast mascara efter 4-5 timmar har kladdat av sig under ögonen. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 februari, 2019 / 10:34

   Jag har använt Yves Rochers produkter i hela mitt liv då min mamma har varit kund hos dom i många många år 😀 Detta är en ögonprimer som man endast ska ha på ögonlocket. Vet inte hur deras andra primers är då jag inte har testat dom 😛

 9. 28 februari, 2019 / 17:18

  Så bra tips och vilken bra rabatt!! 🙂 Hoppas du fick sova gott i natt!!

 10. 2 mars, 2019 / 13:19

  Men så bra med rabattkod! Och så himla bra tips och inlägg 😀

  sv; ❤❤❤ Tack så jättemycket för din fina kommentar Dixi<3 Har försökt reparera mig så mycket jag kan haha och The Umbrella Academy är sååå bra ja, måste ha mer av den haha 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.