2   18
0   15
4   27
0   21
2   20
3   25
4   24
0   26

5 skönhetsprodukter som förtjänar en plats i ditt hem

Detta är mina 5 skönhetsprodukter som jag tycker förtjänar en plats i ditt hem. Ni vet de där produkterna som man alltid måste ha hemma. Man köper inte en utan man köper flera så att man vet att man har ett lager här hemma ifall den ena skulle ta slut. Just de 5 produkterna vill jag tipsa om idag.

Hårinpackning

Jag bloggade nyligen om denna men den är så bra att jag måste skriva om den igen! Detta är en produkt som jag inte kan leva utan. Denna hårinpackningen gör underverk för håret. Jag har aldrig haft en produkt tidigare som visat resultat efter första användningen, vilket denna gör! Den ger håret en sån enorm fyllighet. Nu har jag väldigt tjockt hår från första början men jag älskar denna så himla mycket. Jag tycker verkligen att ni ska beställa hem den och testa!

Och jag har även lite rabattkoder till er. Handlar ni för minst 250 kronor få får ni 50 kronor rabatt med koden 50MARCH. Och handlar ni för minst 399 kronor så får ni 100 kronor rabatt med koden 100MARCH.

Double Wear Stay-In-Place Foundation

Det hela började med ett varuprov från Kicks och sen var jag fast. Jag har använt Estree Lauder Double Wear Stay-In-Place foundation sen förra året och jag har väldigt svårt att se att jag skulle byta foundation. Jag tycker den ger ett bra resultat under hela dagen. Den blir inte kakig efter ett par timmar utan har en fin lyster. Den kostar en hel del men är otroligt dryg då man behöver väldigt lite produkt för att få full täckning i hela ansiktet.

Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Day Cream

Återigen en produkt som blev en favorit efter att jag hade fått den som varuprov från Kicks. Denna fuktighetskrämen från Clinique är väldigt dryg men återfuktar otroligt bra. Under vintern så har jag väldigt torr hy så jag trodde inte att denna skulle klara av att återfukta då den är rätt tunn i konsistensen. Men den levererade! Om den återfuktar i hela 72 timmar är jag osäker på men jag kan garantera att den håller huden återfuktade i minst 24 timmar. Den doftar gott och är en favorit som finns i mitt badrumsskåp.

All In One Base Coat

Har ni följt mig i många år så vet ni att jag älskar All In One Base Coat från Essie. Detta är ett baslack som fungerar både som bas och top coat. Den torkar väldigt snabbt som bas och som top coat ger den en väldigt fin glans på lacket. Samt så sitter färgen betydligt längre med detta lacket än om man inte använder det.

Fix’ Make-Up Spray

Jag fick denna sprayen från Clarins av min bestie då hon hade sett att Bianca Ingrosso tipsat om den i en video. Jag använder aldrig primer och har aldrig riktigt fastnat för alla de olika fixing sprayerna som finns ute på marknaden. Men då jag fick denna i present så ville jag naturligtvis använda den. Jag upplever absolut att den får sminket att se bättre ut under en längre tid. Det som jag älskar är att den inte får ansiktet att kännas stelt som att man har sprayat med hårspray. Vissa sprayer ger tyvärr den känslan. Jag är riktigt nöjd med denna och den har fått mig att vilja utforska Clarins skönhetssortiment mycket mer.

Share:

30 Comments

 1. 22 mars, 2019 / 11:12

  Vilka bra produkter du tipsar om och fuktighetskrämen måste jag skaffa mig till nästa vinter! 😀 Kramis

 2. 22 mars, 2019 / 13:43

  Estee Lauders foundation vill jag verkligen testa, den är ju så poppis! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2019 / 10:24

   Gört 😀 Tror inte att du blir besviken 😀

 3. 22 mars, 2019 / 16:45

  Låter som härliga produkter 🙂

 4. 22 mars, 2019 / 18:52

  Åh tack för dom här härliga tipsen 🙂 <3

 5. 22 mars, 2019 / 21:15

  Den där hårinpackningen låter fantastisk!! Är i stort behov av en måste testa denna tack! 😀 <3

 6. 23 mars, 2019 / 00:19

  Gödebergs gårdsbutik säger sambon efter jag skrivit här 😉😍

 7. 23 mars, 2019 / 01:48

  Men åhhh! TACK för tipsen vännen!! Är så nyfiken på den foundationen alltså! Kanske den man ska satsa på nu när min tar slut? =) Kram <3

 8. 23 mars, 2019 / 08:13

  Fem skönhetsprodukter – vi kan ju lägga till en sjätte: ”blomsterkaktus”! Skönhet för själen! 😉 Om tävlingen – din motivation får inte vara längre än 30 ord, men du har fram till den 31:a mars på dig att tota ihop något. Ha en jättefin helg! *kram*

 9. 23 mars, 2019 / 08:57

  Så kul att veta och bra tips <3

 10. 23 mars, 2019 / 12:49

  Den make up sprayen låter spännande 🙂
  Jag mår också väldigt bra i naturen! Kram

 11. 23 mars, 2019 / 17:58

  Vilka härliga skönhetsprodukter du tipsar om! 🙂 Är sååå dålig på sånt och att använda just skönhetsprodukter, så kul med tips på bra produkter!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2019 / 10:22

   Då kanske du hittar någon favorit bland dessa 😀

 12. 24 mars, 2019 / 05:37

  Åh, hårinpackning är livet 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 mars, 2019 / 10:21

   Speciellt denna! Så bra verkligen 😀

 13. 24 mars, 2019 / 14:37

  Så bra tips!! Måste kika på flera av dessa 😀

 14. 24 mars, 2019 / 19:53

  jag vill ha en ny primer, kanske skulle prova den 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   25 mars, 2019 / 09:16

   Jag har inte med någon primer i detta inlägget? :/ Om du tänker på setting sprayen så tar man den efter att man har sminkat sig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.