6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Vår Weekend i Varberg

Jag är så himla glad över hur denna vloggen blev. Som jag sa i början så visste jag inte hur mycket jag skulle filma eftersom att detta var en privat resa och inte en arbetsresa. Jag är dock väldigt glad över att jag fick ihop så mycket material. På spat fick man inte ha med sig varken kamera eller mobil så därför har jag inga videoklipp ifrån där. Varberg i sig var väl inget att hurra för. Jag hade förväntat mig en betydligt mer pampigare stad med många fina parker så jag blev väldigt besviken. Tycker till och med att Trollhättan är en vackrare stad och det är inget jag säger ofta.
Förutom att vi bodde så himla fint och åt så himla god mat så var det väldigt roligt att få besöka Varbergs Fästning. Vi hade sån himla tur med vädret och utsikten där ifrån var magisk även om jag inte blev speciellt imponerad av fästningen då den mer liknande en gammal bondgård. Detta var utan tvekan en av de bästa helgerna i mitt liv. Jag hoppas verkligen att jag får chansen att besöka hotellet igen och det är utan tvekan värt varje krona som vi betalade för att bo där.

Jag hoppas verkligen att ni tycker om denna vloggen. När jag kom hem i Söndags och såg hur mycket jag hade filmat så blev jag så glad. Det är ett roligt minne att ha i framtiden och jag älskar att kunna kombinera bloggen med min Youtube kanal.

Jag är naturligtvis glad över att vara hemma igen med Bonzo men jag saknar verkligen hotellet och den goda maten. Om vi åker dit någon mer gång så kommer jag absolut att packa med mig en massa kläder. Det var så himla fotovänligt så man hade kunnat fotografera så många olika outfits där.

8 Kommentarer

 1. 23 oktober, 2018 / 09:58

  Vad kul att du blev så nöjd med videon och den måste jag kolla på! 😀 Kramis

 2. 23 oktober, 2018 / 11:13

  Visst är Varberg så vackert? Under sommaren är det helt magiskt kan jag säga och speciellt att gå längs strandpromenaden och se allt utöver havet! SÅ fint ni bodde, WOW 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2018 / 08:37

   Jag gillade inte Varberg som stad. Tyckte inte alls att det var speciellt fint men sen gillar vi kanske olika saker 🙂

 3. 23 oktober, 2018 / 18:23

  Vad roligt med en vlogg!

 4. 23 oktober, 2018 / 19:46

  Galet fint! Tror min syster var på samma ställe i helgen! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2018 / 08:36

   Då hoppas jag att hon hade samma underbara upplevelse som vi 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.