2   17
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

The Mandalorian Säsong 3

The Mandalorian Säsong 3

Tredje säsongen av The Mandalorian avslutades nyligen. Jag har hört att flera tycker att denna säsongen var sämre än de två tidigare men jag håller inte med. Jag tycker att denna säsongen var riktigt bra.

The Mandalorian Säsong 3

Pedro gör sin roll som Din Djarin helt fantastisk men det som jag tycker är väldigt roligt är att vi får se mer av Katee Sackhoff som spelar Bo-Katan Kryze. Jag gillar verkligen hennes karaktär och hon gör det så snyggt. Hon är både snygg och stark samtidigt. Många gånger så upplever jag att de har väldigt svårt att skapa kvinnliga karaktärer som är både och. Men här har de verkligen lyckats.

The Mandalorian Säsong 3

Men hela anledningen till varför jag ser denna serien är ju Grogu. Han har tagit allas hjärtans med storm. Jon Favreau som är skaparen av serien lyssnar verkligen på oss fans när han ger Grogu mer och mer plats i serien. Han utvecklades väldigt mycket i andra säsongen men det är inte förrän i denna säsongen som det han har lärt sig sätts på prov. Nu hamnar han i situationer där det faktiskt handlar om liv och död. Har ni inte sett The Mandalorian så är det dags att ni börjar nu!

The Mandalorian Säsong 3

I andra säsongen så bröt Din Djarin en av de viktigaste reglerna som en Mandalorian har, han tog av sig in hjälm för att visa Grogu sitt ansikte. Men detta är strikt förbjudet och detta gjorde att han blev utslängd. För att få komma tillbaka så behöver han bada i ”De levande vattnet” som ligger under gruvorna på Mandalore. Deras hemplanet som sägs vara förgiftad. Här tar säsong tre fart och det blir ett riktigt spännande äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.