2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Många känslor i denna vloggen

I denna vloggen tar jag upp varför jag aldrig pratar om vikt, kalorier eller negativt om mitt utseende. Ni får hänga med på ett par riktigt stressiga dagar och jag får åter igen uppleva sorg då en familjemedlem går bort under veckan.

Nu är jag hemma igen efter att ha haft en helt fantastisk helg! Ni kan se en massa bilder och videos på min instastories. Kolla även kategorin Highlights, där har jag samlat allt från vår helg. Vi kom hem för kanske en timma sedan så nu ska jag börja arbeta och gå igenom allt material. Har både filmat och fotograferat en hel del. 260 bilder och filmer blev det så vloggen som kommer upp på Tisdag kommer bli betydligt längre än vad jag hade räknat med. Vilket är bra naturligtvis.

Det bästa med att komma hem är naturligtvis att få pussa och krama på Bonzo. Han hade haft det jätte bra hos min mamma men naturligtvis så har jag saknat honom så mycket. När vi hade parkerat bilen så sprang jag hem till mamma haha. Nu ligger han på golvet mellan mig och min sambo och sover. Själv ska jag ta tag i allt jobb som väntar. Jag ska gå igenom alla videoklippen, gå igenom alla bilderna. Sen har jag en massa youtube videos och blogginlägg att gå igenom plus min mail som förmodligen svämmar över. Även fast det är helg så får jag mycket mail. Men det ska bli så roligt att gå igenom allt material för vi har haft det så himla bra.

18 Kommentarer

 1. 21 oktober, 2018 / 15:01

  Förutom det tråkiga i videon var det verkligen kul att få hänga med i en av dina vloggar! 🙂

 2. Mia
  21 oktober, 2018 / 15:06

  Har noterat att du inte använder något på dina läppar, kan du inte prova göra det i en video? 🙂

  Har själv sminkat mig i många många år men brydde mig aldrig om läpparna men för ett år sedan ville jag prova och nu är jag helt fast i liquid lipsticks och läppennor…!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2018 / 08:57

   Eftersom att jag har väldigt mörka färger när jag sminkar ögonen så har det blivit att jag inte använder något på läpparna då det lätt blir för mycket. Sen har jag inte riktigt hittat en färg som jag tycker om. Lägger hellre pengarna på ögonskuggor 😉

 3. 21 oktober, 2018 / 16:06

  Låter som du har haft det väldigt produktivt 🙂 Ska bli kul att se dina fina bilder <3

 4. 21 oktober, 2018 / 16:22

  Vilken bra video och härligt att du har haft en bra helg! 😀 Kramis

 5. 21 oktober, 2018 / 18:44

  Ååh så fin du är. Var hemma nu över helgen efter 2 månader, när jag kom innanför dörren och såg mina hundar började jag storöring. Ingen förstår kärleken till sina djur, den är obeskrivlig! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 oktober, 2018 / 08:55

   Åhh förstår precis den känslan <3

 6. 21 oktober, 2018 / 19:17

  Vad härligt att ni haft det bra! 😍

 7. 21 oktober, 2018 / 20:25

  Så härligt med en underbar helg 😀

 8. 22 oktober, 2018 / 07:48

  Härligt att du fick en så bra helg! <3 Det är du värd! Kram

 9. 22 oktober, 2018 / 08:54

  Men åh! Gör mig verkligen så himla glad att läsa att ni haft det så bra! UNDERBART!! Hoppas du får en fantastisk start på veckan fining <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.