6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Jag har hittat en massa fina kläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jacka / Jacka / Mössa / Halsduk / Tröja / Boots / Boots / Bh

Frustrationen när det kommer in en massa snygga höstkläder och så kan man inte använda dom för det är för varmt. Jag önskar verkligen att jag var en person som alltid fryser. Det är betydligt enklare att ta på sig flera lager kläder än att hela tiden vara orolig för att man ska bli för varm.

”Jag har hittat en massa fina kläder som jag ville dela med mig av”

Jag vill absolut köpa nya boots, har sen förra året varit ute efter en senapsgul halsduk, jackor ligger också högt upp på listan. På tal om jackor så har jag beställt jackan som majoriteten av er tyckte var skit ful. Men jag känner att jag får testa den. Tycker jag inte om den så får jag bara skicka tillbaka den. Jag ska försöka minska på de stickade tröjorna (det lär ju aldrig hända haha).

Tröja / Halsduk / Klänning / Klänning / Mössa / Mössa / Boots / Heels / Heels

Randiga tröjor kommer bli stort i höst. Jag hittar så många som jag tycker om men det är alltid någon detalj som jag inte tycker om. Denna är så fin men tycker att designen på tröjan är lite tråkig. Och bara för att jag har snurrat in mig på höstkläder så kommer jag naturligtvis fortsätta att blogga om klänningar. Dessa två tycker jag är så himla fina och perfekta nu till hösten. Vita klackar är något som fortsätter vara populärt även fast jag själv inte har fastnat för trenden. Mössor är något som jag älskar och dessa ser kanske inte speciella ut. Men dom är så himla fina på och ser jätte mysiga ut.

Och är ni festsugna så måste jag tipsa er om
Kampanjen Party Flash där får ni upp till 50% rabatt.
Avslutas snart så passa på.

8 Kommentarer

 1. 22 augusti, 2018 / 16:34

  Åh så fint! Älskar den svarta spetsklänningen 😀

 2. 22 augusti, 2018 / 21:17

  Massa fint! 🙂

 3. 22 augusti, 2018 / 21:56

  Ja det är en liten jobbig mellantid nu när det både är kallt (morgonen) och varmare senare under dagen 🙂 SV: hehe jaa det är tydligen svårt att kika in rätt när de pratar med kameran ;D men jag tycker det är mysiga avsnitt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   23 augusti, 2018 / 08:59

   Ja nu vet man verkligen inte hur man ska klä sig. Jag tycker det är för kallt för att ha klänning men egentligen för varmt för att ha både leggings och långärmat haha.

 4. 23 augusti, 2018 / 20:22

  så snygga! jag skulle vilja ha den här hösten med klänning och stickat men de blir ju kallt så fort 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   24 augusti, 2018 / 08:41

   Ja det är också ett problem! Jag skulle kunna ha kjol nu men inte stickad tröja och som du skriver sen är det försent :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.