3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Gravdekorationerna hämtas denna veckan

Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se
Gravdekorationerna hämtas denna veckan

Första November idag vilket betyder att gravdekorationerna ska hämtas denna veckan. Tråkigt nog så fick jag inte alls så många beställningar på gravdekorationer som jag hade hoppats på. Det blev endast två vilket naturligtvis är tråkigt men samtidigt så är det alltid bättre än något.

Jag funderade mycket på om det är så att väldigt få besöker gravarna under Allahelgona? Vi har gjort det sen några år tillbaka men jag vet faktiskt inte om våra bekanta gör det. Vi har tre gravar som vi åker till. Min systers grav där även min mormor ligger. Min morfars grav och sedan min sambos familjegrav. Dock bestämde vi att dela upp allt under denna veckan då ingen av dessa gravplatserna ligger på samma kyrkogård. När vi tog alla under samma dag så tror jag vi var ute i 3,5 timma. Så det kommer bli betydligt enklare att dela upp dagarna.

Gravdekorationerna hämtas denna veckan
Gravdekorationerna hämtas denna veckan

Leverans hela vägen upp till Luleå

Många av mina vänner är otroligt gulliga och vill supporta Vackra Buketter. Tyvärr bor vissa av mina vänner väldigt långt bort så att handla blombuketter går inte. Men nu när jag skulle göra både julkransar och gravdekorationer så frågade jag Pauline om hon hade velat att jag skulle göra något av det till henne. Egentligen så erbjuder inte Vackra Buketter leverans men då Pauline varit så himla stöttande så ville jag göra ett undantag för henne. Jag bjöd även på frakten då jag blev så glad att hon ville göra en beställning. Nu hoppas jag bara att allt går bra under leveransen.

Gravdekorationerna hämtas denna veckan

Liggande gravdekoration

Sen hade jag en familjemedlem som ville ha ett liggande arrangemang som de kunde lägga framför själva rabatten vid gravstenen. Det var länge sedan som jag gjorde arrangemang men det blev så himla fint! Är jätte nöjd över resultatet. Under min floristutbildning så var arrangemang en av de roligaste uppgifterna att göra. Nackdelen med det är att det kostar mer då man ofta behöver köpa lite mer tillbehör och behöver mer material. Men jag är så nöjd med båda och hoppas naturligtvis att mina kunder också blir det.

8 Kommentarer

 1. 1 november, 2021 / 14:37

  Så fina! Vad tråkigt att det inte blev fler, men som du säger bättre än inget 🙂

 2. 1 november, 2021 / 15:31

  dom är så himla fina! ska bli så fint att sätta på vår grav <3

 3. 2 november, 2021 / 07:21

  Så fint!! <3

 4. 2 november, 2021 / 08:11

  Gud så fint, du är så himla duktig! Hoppas att den håller sig i leveransen 😀 Vi brukar tända ljus på allhelgona. Vi har min farfar och båda mina morfar i himlen, och alla tre ligger nästan granne med varandra på samma kyrkogård. Det är fint 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 november, 2021 / 11:21

   Jag tycker också det är så fint när man ser hela kyrkogården lysa upp. Skönt att de ligger på samma kyrkogård. Vi ska iväg idag och göra fint hos min syster. Sen fortsätter det under veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.