5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Första advent | Julpynta

Min tanke detta året var att ha Vlogmas igen

Idag är det första advent. Min tanke detta året var att ha Vlogmas igen. 2018 så vloggade jag varje dag fram till Julafton och det var så himla kul. Galet mycket arbete naturligtvis men så roligt. I år hade jag som sagt tankar på att göra det igen i år. Men när Bonzo somnade in så förändrades allt. Jag orkar inte sitta framför en kamera och prata om mig själv. För sanningen är den att jag mår fortfarande fruktansvärt dåligt. Det kommer ta mig år att bearbeta denna sorgen. Jag vet inte ens om jag någonsin vill ha en ny hund och då vet alla hur otroligt mycket jag älskar hundar. Hans bortgång tog fruktansvärt hårt på mig och jag behöver tid att läka. Så någon Vlogmas blir det inte i år.

Första advent

Dock så älskar jag julen och har därför bestämt mig för att lägga ut en julrelaterad video varje advent. Och först ut är denna när jag tar fram de lilla julpyntet som vi får plats med här hemma. För er som inte följer mitt växtkonto eller ser mina växtvideos så står majoriteten av växterna på golvet just nu då de måste ha växtlampa. Det fanns ingen möjlighet att sätta upp en växtlampa i fönstret så därför fick växterna åka ner på golvet. Det gjorde dock att fönstret blev ledigt till att dekorera med juldekorationer. Helst av allt så hade jag velat ha vår stora fina julgran men den får verkligen inte plats i vår lägenhet längre. Men jag tycker det blev fint.

Så varje advent har ni en mysig julvideo att se fram emot. Jag har aldrig lagt ner så många timmar på en video som jag har gjort med dessa. Jag har verkligen försökt att tänka på varje liten detalj. Och jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om dom lika mycket som jag. Är ni sugna på att se min Vlogmas från 2018 så finner ni den här.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 november, 2020 / 14:36

    Nej fy alltså, förstår att det måste kännas så fruktansvärt tungt för dig. Ta hand om dig, KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.