3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Emily in Paris säsong 2

Emily in Paris säsong 2

Emily in Paris fick extremt mycket hård kritik när första säsongen kom ut. Fransmännen var inte glada över hur serien framställde fransmän. Jag började kolla på serien då jag älskar Lily Collins. Hon är en av mina favorit skådespelerskor och jag tycker hon är otrolig oavsett vilken roll hon tar sig an. Men jag har väldigt svårt för Emily…

Emily in Paris säsong 2

Emily in Paris hade kunnat vara så mycket bättre än vad den faktiskt är. Att avsnitten bara är 20 minuter långa gjorde att jag såg hela säsong 2 på 5 timmar. De hade behövt vara längre. Sen tycker jag att serien är svår att sätta i en kategori. Jag uppfattar det som att de vill att den ska vara rolig som en komedi men den hamnar någonstans mitt i mellan drama och komedi vilket gör att skämten aldrig når fram.

Emily in Paris säsong 2

Spoilers för säsong 2

Det som jag inte alls fattade med denna säsongen var Camille. I första säsongen är hon en otroligt gullig tjej men den Camille vi får träffa nu är bara så annorlunda. Naturligtvis så förstår jag att hon är arg på Emily när hon fick reda på att Emily och Gabriel hade haft sex. Men att hon sedan låtsas vara Emilys vän fattade jag verkligen inte. Varför? Storyn är så dålig att man får ont i magen.

Denna serien hade kunnat vara så himla bra. De hade kunnat göra en serie som inspirerar unga kvinnor till att våga ta för sig. Vågar visa att de kan. Istället tycker jag att de framställer Emily som korkad. Jag tror faktiskt serien hade varit mycket bättre om Mindy hade varit den som haft huvudrollen. Mindy är intressant och jag tror att många av oss har empati för henne. Hennes situation med sin pappa och att hon vill gå sin egen väg. Vi får se om det blir någon säsong 3. Vad har ni för tankar kring säsong 2. Tycker ni att den var bättre än den första?

Dela

8 Kommentarer

 1. 10 januari, 2022 / 23:55

  Jag tycker att man får ta den här serien lite med en nypa salt och se det lite som satir, Emily är menad att vara den korkade amerikanskan som får allt på ett silverfat trots att hon konstant gör bort sig haha. Jag ÄLSKADE Camille i denna säsongen, hade också fått sån attityd om min bästa vän låg med min pojkvän, hennes ”snälla” fasad mot Emily var ju mycket för att vinna tillbaka Gabriel tror jag, utan att varken Emily eller Gabriel skulle förstå det haha. Jag tyckte om denna säsongen, den är inte superbra, men det är just därför jag gillar den :’) Den försöker inte vara något den inte är!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2022 / 11:37

   Fast jag tänker att det finns andra sätt att vinna Gabriel tillbaka och just att hela hennes familj är inblandad i det blir bara så weird 😅 Det är kul att se hur olika man kan uppfatta en och samma serie 😅

 2. 11 januari, 2022 / 14:50

  jag älskar den serien haha, både första å andra 😀

 3. 11 januari, 2022 / 20:59

  Håller med att de kanske hade kunnat göra serien lite bättre men tycker den är helt okej, speciellt sen Alfie kom in i bilden 🙂 Camille är bara konstig, känns som hon ska göra något för att hämnas på Emily men vet inte hur.

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2022 / 11:22

   Det blir spännande att se hur säsong 3 kommer bli 😀

 4. 11 januari, 2022 / 21:27

  Själv äääälskar jag både säsong 1 och 2, tycker det är en underhållande, romantisk serie 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   12 januari, 2022 / 11:23

   Ja det är den absolut 😀 Tänker väl mer att den hade kunnat vara ännu bättre. Men det blir spännande att se hur säsong 3 kommer bli 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.