2   31
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Bli en person som spenderade lite mer tid framför spegeln

Jag skulle verkligen behöva bli en person som spenderade lite mer tid framför spegeln. När ni ser videon så kommer ni förstå precis vad jag menar haha. Men jag orkade inte spela om hela videon på grund av detta så jag bjuder på det helt enkelt.

Idag har jag mycket att göra. Jag ska spela in en video inför nästa Torsdag. Sen är det sista dagen på vloggen så man kan väl säga att jag ska spela in två videos idag och redigera dom. Videon som ska upp på Torsdag är dock inte lika prioriterad när det kommer till redigeringen som vloggen. Sen utöver detta blogginlägget så har jag ett till som ska upp idag. Mycket att göra med andra ord men jag älskar ju såna dagar. Det märks väldigt tydligt när jag kollar på serier och när jag inte gör det. Ikväll släpper de dock nytt avsnitt av Star Trek. Dock måste jag säga att jag HATAR när de släpper ett nytt avsnitt i veckan. Har helt tappat suget för Riverdale då jag glömmer av när de släpper nya avsnitt och man glömmer av en hel del mellan avsnitten. Nästa gång tänker jag vänta in alla avsnitt så jag kan se klart säsongen på 2 dagar istället.
Dela

10 Kommentarer

 1. 7 februari, 2019 / 09:46

  Kul att du ska göra mera videos och håller med dig angående serier! Kramis

 2. 7 februari, 2019 / 09:50

  Kul med mycket och göra, heja dig!! Jag tycker också om att plöja serier istället för att gå och vänta varje vecka på avsnitt, då glömmer jag allt ändå 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2019 / 12:31

   Ja precis! Så himla ologiskt men det är väl för att de vill att man ska vara återkommande 🙁

 3. 7 februari, 2019 / 11:04

  Älskar fjongen , men hade nog aldrig tänkt på det om du inte hade sagt något om det ,haha!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2019 / 12:31

   Hur hade du inte tänkt på det? Den är ju enorm xD

 4. 7 februari, 2019 / 14:15

  Håller med om att det är enklare att se serier om hela säsongen redan finns 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2019 / 12:30

   Ja det är så himla störande när de bara släpper ett avsnitt i veckan 🙁

 5. 7 februari, 2019 / 15:13

  Jag måste börja se Riverdale, hört så mycket bra om den! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2019 / 12:30

   Jag tycker inte att den är speciellt bra om jag ska vara ärlig 🙁 Första säsongen var riktigt bra men sen spårade det ut så himla mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.